Erkenci Kuş 11. yeni bölüm fragmanında Sanem atağa geçiyor

Güncelleme Tarihi:

Erkenci Kuş 11. yeni bölüm fragmanında Sanem atağa geçiyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2018 11:10

Erkenci Kuş dizisinin yeni bölüm fragmanı kısa sürede izleyicilerle paylaşıldı. Romantik sahnelerin eksik olmadığı Erkenci Kuş’un 11. bölüm fragmanına Sanem’in savaş ilanı damga vurdu. Polen- Can konuşmasına tanık olan Sanem, açık açık savaş ilan ediyor. İşte Erkenci Kuş’un yeni bölüm fragmanı ve son gelişmelerin kısa bir özet.

Haberin Devamı

Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrollerini paylaştığı Erkenci Kuş’un ilk sahne tanıtımı ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İlk sahnede Can ve Sanem’in romantik hamak görüntülerine tanık olan izleyiciler, yeni fragmanla ise bambaşka ipuçları edindi. 4 Eylül tarihli Erkenci Kuş 10. bölümünde Can ve Sanem bir şekilde yine baş başka kalmış, final sahnesi kafalarda soru işareti bırakmıştı. Erkenci Kuş yeni bölümde ise Polen- Sanem savaşı ön plana çıkacak gibi görülüyor. Polen’in kendisini küçümsediğini gören Sanem atağa geçerek Can’a daha yakın davranıyor. İşte eğlenceli, bir o kadar da romantik sahnelerden oluşan Erkenci Kuş 11. bölüm fragmanı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Polen, Can’ı özel alanında, herkesten gizlediği kulübesinde, Sanem’in fotoğraflarıyla çevrili vaziyette bulunca aklı da kalbi de iyice karışıyor.

Sanem’in bütün geceyi Levent’le geçirdiğini düşünen Can, ertesi gün ekibiyle, onun organik içecek ürünü için reklam filmi hazırlamak zorunda. Üstüne üstlük Aylin’le birlikte çalışacak! 

Acil set hazırlıkları tam gaz sürerken, boğazından geçecek her lokma konusunda hassas, organikçi müşteriye hizmet verebilecek set yemekçisi aranıyor. Leyla’nın ısrarını kıramayan Osman, bakalım bu görevin altından da alnının akıyla çıkabilecek mi? Nihat, Muzo ve Ayhan da tabii ki hep destek, tam destek. Mevkıbe de, iş kadını olarak markette otururken, kocasını reklam camiasına kaptırma tehlikesiyle karşı karşıya!

Haberin Devamı

Sanem, ajansa gittiğinde Dilek Ağacı’na yüreğinden geçenleri yazıp, bağlıyor. Can’ın onu takip ettiğini sonradan görüyor. Can tabii ki o dileğin peşini bırakmayacak...

BAKMADAN GEÇME!