'Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?' oyuncuları arasında kimler yer alıyor?

Güncelleme Tarihi:

Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi oyuncuları arasında kimler yer alıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2019 17:50

Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? oyuncuları filmin ekranlara gelmesiyle birlikte birçok kişinin gündeminde yer aldı. Enes Batur isimli Youtuber'ın hayat hikayesini anlatan Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? filiminde Ceyda Düvenci, Bekir Aksoy, Kerem Fırtına gibi oyuncular rol alıyor. İşte, Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? filminin oyuncu kadrosu ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? oyuncuları, filmi izleyen birçok kişinin araştırdığı konu oldu. Filmin kadrosunda yer alan oyuncular hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, konuyla ilgili sorgulamalarına başladı. Peki, Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? oyuncuları kimdir? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

ENES BATUR HAYAL Mİ GERÇEK Mİ? OYUNCULARI

Filmin oyuncuları arasında Enes Batur, Ceyda Düvenci, Bekir Aksoy, Kerem Fırtına, Uras Benlioğlu, Çağla Demirel, Duru Önver, Efecan Koçyiğit, Başak Karahan, Baturay Anar, Atakan Özyurt, Bilal Hancı, Fatih Yasin, Şeyda Erdoğan, Burak Güngör, Ruhi Çenet, Kaya Giray, Sarp Atilla, Sude Çınar, Berk Güler yer alıyor. İşte, oyunculardan bazılarının kimdirleri;

ENES BATUR KİMDİR?

Polis bir baba ve hemşire bir annenin çocuğu olan Enes Batur, 9 Nisan 1998 tarihinde doğdu. Youtube hesabında paylaştığı eğlenceli ve komik videolarla popülerleşen Enes Batur, bilgisayar mühendisliği bölümünde eğitimini sürdürüyor.

BAŞAK KARAHAN KİMDİR?

Başak Karahan da Enes Batur gibi Youtuber'dır, kendi Youtube kanalında makyaj, güzellik ve eğlence videoları çekmektedir. Bununla birlikte Başak Karahan, sinema ve televizyon bölümünde eğitimine devam etmektedir.

CEYDA DÜVENCİ KİMDİR?

Ceyda Düvenci, 16 Nisan 1977 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Selanik göçmeni bir baba ve Kırklarelili bir annenin kızı olan Ceyda Düvenci, annesinin yönlendirmesiyle İstanbula gidip Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesinden mezun olur. Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesine girer. 1995 yılında Kandemir Kondukun Palavra Aşklar adlı TV dizisiyle oyunculuğa başladı. 1997 yılında Star Tvnin düzenlediği güzellik yarışmasında Türkiye 3. güzeli seçildi.

Haberin Devamı

 Üçüncü olduğu açıklandığında inanılması güç duygular yaşayan Ceyda Düvenci için o anlar şöhret kapılarının aralandığı andır. İlk iş olarak Şebnem Dönmez'in sunduğu 'Sabah Şekerliği'nin sunuculuğunu devralır. Artık sokakta tanınan, teyzelerin bağrına bastığı 'bizim kız Ceyda'dır.

2000 yılında, oyuncu Kaan Girgin ile evlenir ve bir süre oyunculuğa ara verdi, bu elilik 2002'de noktalandı.  "Zalim" dizisinde Mahsun Kırmızıgül'le başrolü paylaşır. Ardından Hale Soygazi ve Özlem Tekin'le birlikte oynadığı Sil Baştan ile iyi kadrolu, eli yüzü düzgün ama kısa ömürlü "Kasırga İnsanları" ve "Maki" gelir. Kanal D'de yayınlanmış olan Binbir Gece dizisinde "Bennu" karakterini canlandırmıştır.

Haberin Devamı

Ceyda Düvenci, oynadığı tiyatro oyunlarında da çok başarılı olmuş, 3. Türden Yakın İlişkiler adlı oyundaki rolü ile Selim Naşit Ödüllerine komedi dalında en iyi kadın adayı gösterildi. 2008 yılında da Sinan Tuzcu'nun yazdığı "Sürmanşet" isimli oyunda sahne aldı.

Güzel oyuncu Ceyda Düvenci, 17 Ağustos 2008 yılında iş adamı Engin Akgün ile dünya evine girdi. Bu evlikten Melisa Nur adında bir kız çocuğu bulunmaktadır.Fakat yeniden evliliği iyi yürümeyen Ceyda Düvenci gazeteci eşi Engin Akgün'den 4 Şubat 2013 tarihinde boşandı.

Ceyda Düvenci yönetmenliğini Uğur Yücelin yaptığı TMC yapımı Ejder Kapanı adlı filmde pavyon şarkıcısını oynamıştır. Film 22 Ocak 2010 da vizyona girdi.

Haberin Devamı

Ceyda Düvenci son olarak 2011'de başlayan yapımcısı Fatih Aksoy olan,önce Kanal D (2011-2012),ardından FOX Tv (2013-2014) kanalına transfer olan Umutsuz Ev Kadınları adlı dizide 4 çocuk annesi Elif adlı karakteri canlandırmıştır. Dizi 19 Haziran 2014'te final yapmıştır. 2015 yılında Tv8 kanalında yayınlanmaya başlayan Maral adlı dizide rol almıştır. Daha sonra Tv8'de yayınlanan Buyur Bi'De Burdan Bak adlı komedi programında sunuculuk yapmaktadır. Ayrıca Uncharted oyunundaki Elena karakterini seslendirmiştir

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!