Eltilerin Savaşı filmi nerede çekildi? Eltilerin Savaşı konusu ve oyuncuları!

Güncelleme Tarihi:

Eltilerin Savaşı filmi nerede çekildi Eltilerin Savaşı konusu ve oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2023 17:48

Eltilerin Savaşı filmi 14 Ağustos Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Gupse Özay, Merve Dizdar, Ferit Aktuğ ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Onur Bilgetay otururken senaryosunu Gupse Özay kaleme alıyor. 2020 yılı film, iki eltinin birbirleri arasında verdiği mücadeleyi ve kıskançlığı eğlenceli bir dille izleyiciye aktarıyor. İşte Elitlerin Savaşı filmi konusu ve oyuncuları…

Haberin Devamı

ELTİLERİN SAVAŞI KONUSU

Eltilerin Savaşı, iki elti olan Sultan ve Gizem arasında yaşanan tatlı çekişmelere, bitmek bilmeyen rekabete odaklanıyor. Gizem ve Sultan elti olan iki genç kadındır. İkili arasında yaşanan ufak atışmalar bir süre sonra yerini tatlı bir rekabete bırakır. Birbirlerinin yaptıklarından geri kalmayan eltiler, kendilerini eğlenceli bir savaşın içinde bulur. Kardeş olan Selim ve Fatih de bir süre sonra eşleri arasında yaşanan bu rekabet rüzgarına kapılır. Sosyal medyaya düşkünlükleri ile bilinen Gizem ve Sultan’ın evlilik hayatlarına odaklanılan filmde, iki eltinin yarış içindeyken Selim ve Fatih’i nasıl etkiledikleri de gözler önüne seriliyor.

ELTİLERİN SAVAŞI OYUNCULARI

Gupse Özay - Sultan Altundağ

Merve Dizdar - Gizem Altundağ

Ferit Aktuğ - Selim Altundağ

Haberin Devamı

Uraz Kaygılaroğlu - Fatih Altundağ

Füsun Demirel - Melahat Altundağ

Ali İpin - Hamdullah Altundağ

Hülya Duyar -Hülya

Ayta Sözeri - Ebe

Kubilay Tunçer - Doktor Cansevdi

Gamze Demirbilek - Gizem'in annesi

Taylan Erler - Gizem'in babası

ELTİLERİN SAVAŞI NEREDE ÇEKİLDİ?

Gupse Özay, Merve Dizdar, Ferit Aktuğ ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerini paylaştığı Eltilerin Savaşı filmi İstanbul'da çekildi. Film, İstanbul'un Bakırköy ilçesinde Yeşilköy semtinde çekilmiştir.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!