Dudullu Postası ne zaman çekildi? Dudullu Postası oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Güncelleme Tarihi:

Dudullu Postası ne zaman çekildi Dudullu Postası oyuncuları kimdir, konusu nedir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2020 18:08

Dudullu Postası dizisi her hafta izleyici karşısına Perşembe akşamları çıkıyor. Başarılı yapımları her sezon televizyon izleyicisi ile buluşturan Kanal D’nin yeni dizisinin oyuncuları arasında Güven Kıraç, Erkan Can, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Bülent Şakrak gibi isimler bulunuyor. Taner Ölmez’in aynı zamanda Mucize Doktor dizisinde rol alması izleyicilerin akıllarında soru işaretleri oluşturdu. Dudullu Postası ne zaman çekildi?

Haberin Devamı

Dudullu Postası dizisi oyuncuları ve konusu, dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi her hafta Perşembe akşamları yayınlanıyor. Dudullu Postası serisinden uyarlanan karakterler ve hikaye, sıradışı semtin sıradışı insanlarının gözünden aktarılıyor. Dizide Asım karakterine Güven Kıraç, Tayfun karakterine Taner Ölmez, Melis karakterine Hazar Ergüçlü hayat veriyor. İşte dizinin oyuncuları, konusu ve merak edilenler…

DUDULLU POSTASI NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Dizi 2018 yılında çekildi. Dudullu Postası’nın çekimleri İstanbul'un Ümraniye ilçesine bağlı Dudullu'da gerçekleştirildi.

DUDULLU POSTASI OYUNCULARI KİMDİR?

Güven Kıraç (Asım), Erkan Can (Vasıf), Taner Ölmez (Tayfur), Hazar Ergüçlü (Melis), Bülent Şakrak (Eyüp), Ayda Aksel (Emine), Ahmet Rıfat Şungar (Ersan), Özgür Emre Yıldırım (Cem), Aslı Bekiroğlu (Betül), Gözde Çığacı (Gül), Levent Tülek (Sebati )

Haberin Devamı

Dudullu Postası ne zaman çekildi Dudullu Postası oyuncuları kimdir, konusu nedir

DUDULLU POSTASI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Dudullu Postası, gazeteciliği hayatının orta yerine koymuş, yeteneksizliğinden bihaber olan ama kendini de memleketin yegane gazetecisi zanneden, kendine hayranlığıyla kör olan Asım'ın (Güven Kıraç), Dudullu’da bir yerel gazete çıkarmak istemesiyle başlıyor. Yeni açılan gazetede, arkadaşları Ersan (Ahmet Rıfat Şungar) ve Cem’le ( Özgür Emre Yıldırım) çalışmaya başlayan Tayfur (Taner Ölmez) bir yandan aşık olduğu Melis’e (Hazar Ergüçlü), Melis’in abisi Eyüp’ü (Bülent Şakrak) atlatarak ulaşmaya çalışırken bir yandan da gazetedeki ekip arkadaşlarıyla birlikte mahalledeki “Kayıp Babalar”ı bulmaya çalışır.

BAKMADAN GEÇME!