Doya Doya Moda'dan kim elendi? Puan durumuna göre Doya Doya Moda'dan elenen isim

Güncelleme Tarihi:

Doya Doya Modadan kim elendi Puan durumuna göre Doya Doya Modadan elenen isim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2020 16:16

Doya Doya Moda'da bir haftanın finali daha geride kaldı. Büyük beden moda tutkunlarının performanslarını sergilediği yarışmanın beşinci gününde yarışmacılar 10 puan üzerinden değerlendirildi 'Doya Doya Moda'dan kim elendi?' sorusu yanıt buldu. Doya Doya Moda'nın yarışmacıları bugün iftar şıklığı konseptiyle jüri üyelerinin karşısına çıktı. Peki, Doya Doya Moda'dan kim elendi? Puan durumuna göre Doya Doya Moda'dan elenen isim

Haberin Devamı

Gündüz kuşağı programı Doya Doya Moda ekran macerasında 1 haftayı daha geri bıraktı. Gülşah Saraçoğlu,Kemal Doğulu, Seray Sever ve Uğurkan Erez'in jüri üyeliğini üstlendiği Doya Doya Moda'nın 8 Mayıs tarihli bölümünde eleme heyecanı yaşanDI ayrıca jüri üyelerinden en fazla puanı alan isim kolye ödülünün sahibi oldu.

65 puanla Betül haftanın birincisi olarak altın kolyeyi almaya hak kazandı. Eleme potasına Mira, Mesküre ve Emel kaldı. Bu hafta Doya Doya Moda evine Mezküre Hanım veda etti.

DOYA DOYA MODA'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda’da eleme potasına kalan isimler ise Su, Hanzade ve Zenan oldu. Jürinin elenmeyeceğini açıkladığı ilk isim ise Hanzade oldu. Son ikiye kalan Su, 5 kolye almasına rağmen potaya kalacak kadar kötü giyinmesi nedeniyle Kemal Doğulu tarafından eleştirildi. 

Haberin Devamı

Doya Doya Moda'ya bu hafta veda eden isim Zenan oldu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!