Doya Doya Moda bitiyor mu? İşte Doya Doya Moda büyük final ödülü

Güncelleme Tarihi:

Doya Doya Moda bitiyor mu İşte Doya Doya Moda büyük final ödülü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2020 13:10

Büyük beden moda yarışması Doya Doya Moda’da büyük final günü geldi çattı. Aylardır ekran macerasını sürdüren Doya Doya Moda, bugün ilk sezonunu tamamlayacak. Büyük finale kalan 5 finalistten biri jürinin ortak kararıyla şampiyonluk unvanının ve büyük ödülün sahibi olacak. Peki, Doya Doya Moda büyük final ödülü ne?

Haberin Devamı

Doya Doya Moda'da sezon finali heyecanı geldi çattı. Doya Doya Moda'da finale kalan 4 yarışmacıdan biri bu sezonun şampiyonu olacak ve 50 bin TL'lik para ödülünün sahibi olacak. Ancak 2. ve 3. Olan yarışmacılara da ödül verilecek.Jüri üyelerinin yaptığı açıklamaya göre Doya Doya Moda’da büyük finalinde ikinciye 25 bin değerinde altın kolye, üçüncüye ise 10 bin TL değerinde cep telefonu verilecek.

DOYA DOYA MODA FİNALİSTLERİ

Su Baher

21 yaşında olmasına rağmen küçük yaşlarda iş hayatına atılan Sepideh Su Baher, üniversite eğitimi nedeniyle İstanbul'a geldi. Yarışmanın en çok kolye alan isimlerden biri olan Su Baher, Türkiye'nin yeni moda starının kendisi olacağını söyleyerek iddiasını ortaya koymuştu. İstanbul'a ilk günlerde bir kafelerde çalıştıktan sonra ajansa kaydoldu. Aslen İranlı olan genç yarışmacı, daha önce Erkenci Kuş, Afili Aşk dizileri ve Kuaförüm Sensin yarışmasında yer almıştır.

Sündüz Durmaz

Haberin Devamı

28 yaşındaki Sündüz Durmaz, aslen Cezayirli. Evli ve 2 çocuk annesi olan Sündüz Durmaz, eski bir model. 44 bedende olan yarışmacı 84 kilo. 

Betül Böçkün

24 yaşında olan Betül Böçkün, aslen Bingöllü. Doya Doya Moda'da kendi saçını ve makyajını kendi yapan sevilen yarışmacı kuaförlük yapıyor.

Hanzade Nuh

Doya Doya Moda yarışmasına sonradan dahil olan Hanzade Nuh, 32 yaşında. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Hanzade Nuh, aslen Adanalı. Aşçılık yapan Hanzade Nuh, Doya Doya Moda programına katılma nedenini şu sözlerle dile getirdi. “Tarzıma çok güveniyorum, aynı zamanda enerjime çok güveniyorum.”

Doya Doya Moda bitiyor mu?

Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Seray Sever'in üstlendiği Doya Doya Moda 3 Temmuz 2020 Cuma günü sezon finali yapacak ancak yarışma programının 2. Sezonu çok kısa bir süre sonra yeniden başlayacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!