Doğduğun Ev Kaderindir'in uyarlandığı kitabın yazarı kimdir? İşte Doğduğun Ev Kaderindir oyuncuları ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Doğduğun Ev Kaderindirin uyarlandığı kitabın yazarı kimdir İşte Doğduğun Ev Kaderindir oyuncuları ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2020 16:46

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi oyuncuları ve konusu yoğun ilgi görüyor. Her hafta çarşamba akşamları ekrana gelen dizi bu akşam yeni sezon bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Kırmızı Oda dizisinde rol alan Binnur Kaya dizideki karakteri ile yeni bölümde rol alacak. Peki Doğduğun Ev Kaderindir dizisi hangi kitaptan uyarlama, yazarı kimdir?

Haberin Devamı

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yazarı araştırılan konular arasında bulunuyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi oyuncuları ve konusu yoğun ilgi görüyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabındaki gerçek hayat hikayesinden uyarlandı. Dizi Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız isimli kitabından uyarlamadır.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR DİZİSİ OYUNCULARI

Demet Özdemir- Zeynep

İbrahim Çelikkol- Mehdi

Engin Hepileri- Faruk

Zuhal Gencer- Sakine

Nail Kırmızıgül- Ekrem

Senan Kara- Nermin

Naz Göktan- Emine

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR DİZİSİNİN UYARLANDIĞI KİTABIN YAZARI

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabındaki gerçek hayat hikayesinden uyarlandı. Dizi Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız isimli kitabından uyarlamadır.

Haberin Devamı

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR KONUSU

'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun çok okunan kitabı Camdaki Kız’dan esinlenerek televizyona uyarlanacak. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi ve Zeynep’in zorlu aşk efsanesi izleyicisi karşısına çıkarılacak. Çocukken büyük acılar çeken Mehdi ve Zeynep zorlu bir hayat mücadelesi içindedir ve ikisinin de ruhları yıllar geçse de çocukken aldıkları yaralarla doludur. İki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak. İkilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktır.

BAKMADAN GEÇME!