Diziler ne zaman devam edecek? Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj dizisi için karar!

Güncelleme Tarihi:

Diziler ne zaman devam edecek Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj dizisi için karar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2020 20:26

Korona virüsü önlemleri nedeniyle, birçok dizinin setlerine ara verildi. Oyuncuların ve set çalışanlarının sağlık durumu göz önüne alınarak verilen karar sonrası, izleyicilerin gözü dizilerin başlayacağı tarihle ilgili yapılacak açıklamaya çevrildi. Mart ayında yayına ara veren Yasak Elma, Baraj ve Öğretmen dizileriyle ilgili ise yeni iddia ortaya atıldı. Peki, diziler ne zaman devam edecek? Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj dizileri ne zaman başlayacak? İşte, o konuyla ilgili ayrıntılar...

Haberin Devamı

Diziler ne zaman başlayacak? sorusunun yanıtı izleyenlerin gündeminde yer almaya devam ediyor. Haftalık dizilerin çekimlerine verilen aranın ardından, diziseverler dizilerin yeniden başlayacağı tarihi sorguluyor. Ramazan Bayramı sonrasında sete çıkması planlan bazı dizlerle ilgili ise iddia gündeme geldi. İşte, dizilerin başlayacağı tarihle ilgili detaylar.

DİZİLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Corona virüsü nedeniyle setlerine ara verilen üç Fox TV dizisiyle ilgili yeni bir gelişme geldi. Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj dizilerinin koronavirüs salgınıyla ilgili risk sürdüğü için sezonu kapatma kararı aldığı öğrenilirken, Baraj'ın 24 Temmuz'da sete çıkacağı iddia edildi.

Diğer dizilerin başlayacağı tarihle ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı. Konuyla ilgili gelişmeleri haberlerimizde aktaracağız.

BAKMADAN GEÇME!