Dilek Taşı 2. bölüm fragmanı || Hikayesi ile ekranlara damga vurdu! Dilek Taşı 1. bölüm (ilk bölüm) izle

Güncelleme Tarihi:

Dilek Taşı 2. bölüm fragmanı || Hikayesi ile ekranlara damga vurdu Dilek Taşı 1. bölüm (ilk bölüm) izle
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2023 08:50

Dilek Taşı 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Dilek Taşı ilk bölüm izleme ekranı da kaçıranlar ve yeniden seyretmek isteyenler tarafından ziyaret ediliyor. Kanal D’nin, yapımını Pastel Film yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı 7 Eylül tarihinde birinci bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin birinci bölümünde eşini kaybeden Mustafa'nın kızından ayrılarak hapishaneye girmesi yürekleri burarken, final sahnesinde ise ihtilal haberi ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından Dilek Taşı 2. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Dilek Taşı son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Dilek Taşı 1. bölüm tek parça yayınlandı. Kadrosunda Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay gibi isimlerin yer aldığı Dilek Taşı ilk bölümüyle izleyenlerden büyük beğeni topladı. Dilek Taşı'nın ilk bölümünde Mustafa, Canan'ın durumunun ağırlaştığını ve acil ameliyat olması gerektiğini öğrenirken yanlış anlaşılma yüzünden hapishaneye girmesi duygusal anlara neden oldu. Kızına kavuşmak isteyen Mustafa'nın Figen'le tanışması dikkat çekti. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Mustafa'nın hapisten kaçtığı görüldü. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Dilek Taşı ilk bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı.

DİLEK TAŞI İLK BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DİLEK TAŞI 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

1980’lerde geçen, dram yüklü hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla şimdiden çok konuşulan Dilek Taşı’nın ilk bölümünün özeti şöyle;

Haberin Devamı

Mustafa, karısı Canan ve kızı Cemre’yle İstanbul’un gecekondu mahallesinde hayatını sürdürmeye çalışan otuzlu yaşlarının başında bir adamdır. Karısı Canan amansız bir hastalığın pençesindedir. İyileşmesi için acilen ameliyat olması gerekmektedir. Mustafa ise parayı nasıl bulacağını bilemiyordur. Çalıştığı fabrika lokavttan dolayı uzun süredir kapalıdır. Fakat Mustafa ameliyat için gereken parayı bir şekilde bulmak zorundadır. O güne kadar kimsenin önünde boyun eğmemiş, onuru, haysiyeti için yaşamıştır Mustafa. Fakat şimdi yardım istemekten başka çaresi yoktur. Fabrikanın sahibi Yakup Bey’i bulup aylardır ödenmeyen maaşlarını istemek için yola çıkar. Parayı alıp karısını ameliyat ettirecektir. Ancak o gün yaşananlar Mustafa’nın ve kızı Cemre’nin bütün hayatını kökünden değiştirecektir.

Dilek Taşı’nın yönetmen koltuğunda Altan Dönmez otururken senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

DİLEK TAŞI 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Dilek Taşı 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Mustafa firar etti!

Haberin Devamı

Figen, tüm iyi niyetiyle Mustafa'yı savunur. Öte yandan Mustafa'nın idam edileceği konuşulmaya başlar. Mustafa, kızına kavuşmak için her şeyi yapar ve sonunda firar eder. Rona Ailesi, Mustafa'nın başlarına bela olmasından çekinir. Peki Mustafa kızı Cemre'ye kavuşabilecek mi?

Dilek Taşı Perşembe saat 20.00'da Kanal D'de başlıyor!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!