Demet Özdemir kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Güncelleme Tarihi:

Demet Özdemir kimdir Kaç yaşında ve nereli
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2018 15:52

Genç ve güzel oyuncu Demet Özdemir'in kim olduğu son günlerde merak konusu oldu. Yer aldığı dizi projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Demet Özdemir, zaman zaman basında yer alan haberler sonrası gündem olmaya ve vatandaşlar tarafından merak edilmeye devam ediyor. Peki, Demet Özdemir kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Haberin Devamı

Demet Özdemir'in kim olduğu, özel yaşamı ve kariyeri son dönemlerde en çok merak edilenlerin başında geliyor. Erkenci Kuş dizisinde rol almasıyla birlikte Demet Özdemir'in özel yaşamı ve kim olduğuna dair araştırma yapan vatandaşlar, güzel oyuncu hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. İşte, Demet Özdemir hakkında merak edilen tüm detaylar...

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli'nde dünyaya gelen Demet Özdemir, üç çocuklu bir ailenin en küçüğü çocuğudur. Lise eğitimini tamamladıktan sonra dansa yönelen Özdemir, aldığı dans eğitiminin ardından ünlü şarkıcı Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda Dans etmeye başlamıştır. Mustafa Sandal'ın "Ateş Et ve Unut" adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir, İlk televizyon deneyimini ise 2013 yılında başrollerini Esra Ronabar, Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı "Sana Bir Sır Vereceğim" adlı dizide "Aylin" karakterini canlandırarak yaşamıştır.

Haberin Devamı

Bu projenin ardından "Kurt Seyit ve Şura" adlı dizide "Alya" karakterini, "Tut Sözünü" adlı Sinema filminde ise "Demet" karakterini canlandıran Özdemir, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Aslı" karakterine hayat vermiştir. Güzel oyuncu son olarak 2018 yılında "Erkenci Kuş" adlı dizide rol almıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!