Deli Gönül son bölümde neler oldu? Yeni bölümde Kadir gerçeği öğreniyor

Güncelleme Tarihi:

Deli Gönül son bölümde neler oldu Yeni bölümde Kadir gerçeği öğreniyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2017 10:41

Deli Gönül dizisinin yeni bölüm fragmanı son gelişmelerin hemen ardından yayınlandı. Duygu yüklü sahneleriyle diziseverlerin kalbine dokunan Deli Gönül son bölümünde kızını kaybetmemek için her yolu deneyen Kadir, yeni bölümde ise sevdiği kadının yaşadığını öğreniyor.... İşte Deli Gönül son bölüm özeti ve yeni fragmanı!

Haberin Devamı

Deli Gönül 3. bölüm fragmanı kısa sürede yayınlandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Deli Gönül'de heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kadir, bir yandan yeni okuluna ve öğrencilerine alışmaya çalışırken, diğer yandan kızını kaybetmemek için bir çıkış yolu aramaya başladı. Son bölüm finaliyle kafalarda soru işareti bırakan Deli Gönül'ün yeni fragmanı da hemen izleyicileriyle buluştu. Kadir, sevdiği kadının yaşadığını öğreniyor ve konağı basıyor. Peki Kadir ve Fatmanur yeniden kavuşacak mı?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadir, bir yandan yeni okuluna ve öğrencilerine alışmaya çalışırken, diğer yandan kızını kaybetmemek için bir çıkış yolu arayacaktır. Fakat hiç beklemediği yerden gelen ihanet, Kadir’i zor durumda bırakacak ve yardım ummadığı yerden gelecektir. Fatmanur aşkının peşinden giderken, en büyük yardımcısı olarak gördüğü Ahmet, aslında en büyük engeli olacaktır. Bundan habersiz Fatmanur, önemli yüzleşmeler ve gerçekler ile karşı karşıya kalacaktır. Diğer yanda Ahmet, Fatmanur’u kaybedecek olduğunu hissedince son kozunu oynayacaktır.
Türkan’ın, Kadir’e olan ilgisi giderek hayranlık ve sevgiye dönüşürken, bu durum aldığı tüm kararları etkilemeye başlayacaktır.

Haberin Devamı

Şafak ablasında ki bu değişimi hissettiğinde öfkelenecek ve bu öfkesinin hedefine Kadir’i koyarak harekete geçecektir. Sınıfın erkekleri, Şafak’ın önderliğinde yeni gelen Rezzan’a hoş geldin şakası tertip ederek, onu zor durumda bırakmayı amaçlarken, yaptıkları şaka hiç ummadıkları şekilde sonlanacaktır. Bu Şafak ve yakın arkadaşı Alp arasında ki bağları sarsacak, Alp sonunda vicdanına yenik düşecektir.
Kadir ve Fatmanur’un sonsuz aşkları, bir kere daha Hayri’nin tuzakları ile sınanırken, yapacakları seçimler kaderlerini değiştirecektir.

BAKMADAN GEÇME!