Deadpool 3 ne zaman çıkacak, vizyon tarihi belli oldu mu? Deadpool 3 filminde Hugh Jackman sürprizi!

Güncelleme Tarihi:

Deadpool 3 ne zaman çıkacak, vizyon tarihi belli oldu mu Deadpool 3 filminde Hugh Jackman sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2022 15:24

Deadpool 3'ün ne zaman vizyona gireceği merak ediliyor. Filmin başrol oyuncusu Ryan Reynolds, paylaştığı video ile merakla beklenen filmin vizyon tarihini duyurdu. Ayrıca Hugh Jackman'ın da filmde yer alacağını açıkladı. Peki Deadpool 3 ne zaman çıkacak,vizyon tarihi belli oldu mu? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Marvel Sinematik Evreninin bir parçası olan Deadpool, yeni filmi ile sinemaseverlerle buluşacak. Serinin ilk iki filmi oldukça ilgi görmüştü. Marvel'in anti-kahramanlarından Deadpool'a Ryan Reynolds hayat veriyor. Peki Deadpool 3 ne zaman çıkacak? İşte detaylar...

DEADPOOL 3 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Deadpool serisinin ilki 2016, ikincisi ise 2018 yılında vizyona girmişti. Ryan Reynolds, sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile serinin devam filminin vizyon tarihini duyurdu. Reynolds paylaştığı videoda Deadpool 3'ün vizyon tarihini 6 Eylül 2024 olarak açıkladı.

DEADPOOL 3 FİLMİNDE HUGH JACKMAN SÜRPRİZİ

Ryan Reynolds'ın paylaştığı videoda Hugh Jackman'ın Wolverine olarak geri döneceğini de açıklaması heyecan yarattı. Reynolds ve Jackman, Deadpool 3 için bir araya gelecek.

Haberin Devamı

DEADPOOL FİLMİ KONUSU

Marvel'in anti kahramanlarından olan Deadpool, eski bir Özel Kuvvet askeri Wade Wilson, ordudan ayrıldıktan sonra kendi halinde yaşamaktadır. Hayatına giren Vanessa ile her şeyin yolunda gittiğini düşünürken kanser olduğunu öğrenir. Vanessa'nın kendisinin bu sıkıntılı sürecini görmesini istemez ve ondan ayrılır. Daha sonra tedavi umudu sunan bilimsel bir projeye dahil olur. Ancak proje de yan etki olarak kansere tedavi olur ve Wade her şey sona erdiğinde üstün yetenekleri olan birine dönüşür.

BAKMADAN GEÇME!