Dargın Kuzenler filminin oyuncuları kimlerdir? İşte Dargın Kuzenler filmi oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Dargın Kuzenler filminin oyuncuları kimlerdir İşte Dargın Kuzenler filmi oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2018 17:10

TV’de ilk göz gösterime girecek olan Dargın Kuzenler filminin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Fragmanıyla merak uyandıran Dargın Kuzenler, bir sebepten dolayı yıllarca birbirlerine dargın olan dört kuzenin yeniden bir araya gelmesiyle yaşanan bir dizi olayı anlatıyor. İşte Dargın Kuzenler’in oyuncu kadrosu ve konusuna dair detaylar!

Haberin Devamı

 Çağrı Bayrak'ın yönetmenliğini yaptığı Dargın Kuzenler isimli komedi film Tv'de ilk kez ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ersin Korkut, İnan Ulaş Torun, Yeşim Ceren Bozoğlu, Olgu Baran Kubilay gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı yapım Dargın Kuzenler televizyonda ilk kez bu akşam saat 20.00'da TV8 ekranlarında yerini alacak.

Bir sebepten dolayı yıllarca birbirlerine dargın olan dört kuzen Seyfettin, Şinasi, Habibe ve Rüknettin ölüm döşeğindeki dedelerinin isteği üzerine yıllar sonra toplanırlar. Fakat asıl niyetleri dedelerinin yıllardır namını duydukları definesini bulmaktır. Ölüm döşeğindeki dedeleri onlara definenin yerini gösteren bir harita verir. Dedeleri ölünce kuzenler çareyi haritayı dörte bölmekte bulur ve artık birlikte adım atarlar. Ne yazık ki definenin kasabaya yakın bir hapishanenin içinde olduğunu öğrenirler.

 

BAKMADAN GEÇME!