Daha yolun başındayım

Güncelleme Tarihi:

Daha yolun başındayım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2019 08:30

Kanal D’nin yeni dizisi “Zalim İstanbul”da rol alan Simay Barlas, canlandırdığı Damla karakterini anlattı. Usta oyuncularla çalışmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Barlas, “Daha yolun başındayım. Kendimi sürekli yenilemeyi istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

◊ “Zalim İstanbul” dizisinde Damla karakterini canlandırıyorsunuz. Bugüne kadar canlandırdıklarınızdan biraz farklı, değil mi?

- Damla ünlü bir sosyal medyada fenomeni. Önceliği her zaman kendisi olan, hayatı ‘ti’ye alan, hiçbir şeyi kafasına takmayan, dişli bir kız ve evet, aslında daha önce oynadığım karakterlerden ve benden çok farklı biri. Böyle bir karaktere hayat verecek olmak beni çok heyecanlandırdı.

◊ Sizin sosyal medyayla aranız nasıl? Çok sık kullanıyor musunuz?

- Sosyal medyayı ölçülü bir şekilde kullanmayı seviyorum. Tabii ki boş kaldığım zamanlarda sosyal medyada vakit geçirip, videolar izleyerek eğleniyorum ama çok aktif bir kullanıcı değilim.

◊ Takip ettiğiniz sosyal medya fenomenleri var mı? Rolünüze hazırlanırken kimleri örnek aldınız kendinize?

Haberin Devamı

- Aslında belirli isimler olmadı. Pek çok kişinin paylaşımlarına baktığımı söyleyebilirim.

◊ Oyuncu olmak çocukluk hayaliniz miydi?

- Çok küçük yaşlardan başlayan bir hayaldi benim için oyunculuk... Ailemin bilinçli oluşu ve farkındalığı da beni bulunduğum yere taşıdı.

Daha yolun başındayım

USTALARLA ÇALIŞMAK BÜYÜK ŞANS

◊ Yaşınız çok genç olmasına rağmen birçok projede yer aldınız ve ciddi bir hayran kitleniz var. Şöhret olmanın en heyecan verici yanı ne sizin için?

- Şöhret olmanın en heyecan verici yanı ekrandan izlediğimiz usta oyuncularla aynı projelerde yer almak ve her yaştan kitleye hitap ederek onların sevgisini kazanmak.

◊ Oyunculukla ilgili hedefleriniz neler?

- Yolun çok başında olduğum için daha iyi yerlere gelebilmek adına kendimi geliştirmek öncelikli hedefim. Farklı projelerde yeni karakterleri canlandırmayı, kısacası kendimi sürekli yenilemeyi istiyorum.

◊ “Zalim İstanbul”da usta isimlerle çalışıyorsunuz. Bunun size sağladığı avantajlar ve dezavantajlar neler?

- Usta oyunculardan rol için direktifler, öneriler alabiliyor olmak ve tüm bunların ışığında rolle olan bağın kuvvetlenmesini sağlamak çok kıymetli. Bu aslında bizim için bir şans, çünkü o isimlerle aynı projede yer almak kendinizi daha da geliştirmek için bir olanak... Dezavantaj gibi bir durum söz konusu bile değil.

Haberin Devamı

 GÜZELLiK KENDiNLE BARIŞIK OLMAKTIR

 ◊ Güzellik sizin için ne ifade ediyor?

- Güzellik sorusuna gelirsek, bu da bence insanın ruhunun ve bedeninin birbiriyle barışık olması, yani bir bütünlük olması durumu.

◊ Peki, siz kendinizde en çok neyi güzel buluyorsunuz?

- Spesifik bir şey söyleyemem bunun için. Bence herkesin iç ve dış güzelliğinin bütünüyle mutlu olması ve onu güzel bulması önemli.

◊ Son olarak buradan “Zalim İstanbul” izleyicilerine neler söylemek istersiniz?

- Açıkçası yeni bölüm senaryosunu “Nasıl yani?” nidasıyla okuduğum için ekran başındakileri her bölüm, hatta her sahne pek çok sürprizin beklediğini söyleyebilirim.

Daha yolun başındayım

Haberin Devamı

HERKESE KARŞI iYi NiYETLiYiM

◊ Bu kadar yoğun bir tempoyla çalışırken vücudunuzu ve ruhunuzu dinlendirmek için neler yapıyorsunuz, nasıl rahatlıyorsunuz?

- Olabildiğince iyi vakit geçirmeye çalışıyorum set dışında. Vakit buldukça arkadaşlarımla görüşüyorum, spor yapıyorum ama şu an set olduğundan dolayı çok yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. O yüzden bu sıra hayatım daha çok set odaklı.

◊ Kendinizde en beğendiniz ve hiç beğenmediğiniz özelliğiniz ne?

- En sevdiğim yönüm herkese karşı iyi niyetli olmam. Ama bu bir bakıma beğenilmeyecek bir özellik de olabilir.

 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!