Çukur'un Selim'i Öner Erkan son haliyle şaşırttı! Öner Erkan hasta mı, saçlarına ne oldu?

Güncelleme Tarihi:

Çukurun Selimi Öner Erkan son haliyle şaşırttı Öner Erkan hasta mı, saçlarına ne oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2021 12:06

Dün akşam ekranlara final bölümüyle veda eden Çukur dizisinin son sahnelerinde Selim rolündeki sevilen oyuncu Öner Erkan son haliyle izleyicileri şaşırttı. Öner Erkan’ın kazıtılmış saçlarını görenler, Öner Erkan’a ne oldu, hasta mı şeklindeki soruların yanıtlarını araştırmaya başladı. Peki, son haliyle gündeme gelen Öner Erkan’ın saçlarına ne oldu, hasta mı? İşte sebebi…

Haberin Devamı

4 sezondur izleyicisiyle buluşmaya devam eden Çukur dizisi dün akşam yayınlanan final sahneleriyle olay oldu. Son sahnede Çukur’un Selim’i olarak tanınan başarılı oyuncu Öner Erkan’ın saçlarının kısa olmasıyla taktığı şapka, Öner Erkan hasta mı sorularını da beraberinde getirdi. İşte, Öner Erkan’ın kazıttığı saçlarının sırrı…

ÖNER ERKAN YENİ PROJEYLE GELİYOR

İzleyicilerin, Öner Erkan hasta mı soruları neyse ki olumlu bir gelişmeyle sonuçlandı. Saçları kazıtılmış bir şekilde final sahnesinde yer alan Erkan’ın yeni bir dizi projesi hazırlığı içinde olduğu ve bu nedenle saçlarını kazıttığı ortaya çıktı. Öner Erkan takipçileri bununla birlikte derin bir nefes alırken, Öner Erkan’ın önümüzdeki günlerde hangi dizide rol alacağı ise merak konusu.

Çukurun Selimi Öner Erkan son haliyle şaşırttı Öner Erkan hasta mı, saçlarına ne oldu

Haberin Devamı

ÖNER ERKAN KİMDİR?

Öner Erkan 4 Ocak 1980 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Türk oyuncu Öner Erkan 15-16 yaşlarında aldığı oyunculuk kursuyla tiyatroya başladı. Erkan 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümünden 2002 yılında mezun oldu.

Bahçeşehir Üniversitesinde yüksek lisans yaptı. Oyuncunun ilk televizyon deneyimi TRT'de sunduğu bir çocuk programı ile gerçekleşti. 2002-2004 yılları arasında İstanbul Şehir Tiyatrosunda iki sezon dansçı olarak çalıştı. 2004 yılında ise Oyun Atölyesine girdi. Bornova Bornova filmindeki rolüyle Altın Portakal'da En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazandı.

Yalan Dünya adlı dizide Bora adlı karakteri canlandırmıştı ve çok sevilmişti.

Öner Erkan en son Çukur adlı dizide Selim Koçovalı adlı karakteri canlandırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!