Çukur bu akşam neden yok? Bu hafta Çukur'un yeni bölümü yok mu? İşte ayrıntılar

Güncelleme Tarihi:

Çukur bu akşam neden yok Bu hafta Çukurun yeni bölümü yok mu İşte ayrıntılar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2021 21:17

Çukur bu akşam yok mu sorusu pek çok izleyicinin gündeminde yer alıyor. Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Çukur dizisinin yeni bölümü yayın akışında yer almayınca pek çok izleyici, Çukur bu akşam neden yok sorusuna cevap aramaya başladı. Peki, Çukur bitti mi, yeni bölüm neden yok? İşte, o konu hakkında önemli bilgiler

Haberin Devamı

Çukur neden yok sorusu, dizinin yayın gününe girilmesiyle birlikte araştırılmaya başlandı. Yayın akışında filme yer verilmesi dolayısıyla Çukur bu akşam neden yok sorusuna cevap arayan vatandaşlar, internet üzerinden konunun detaylarını sorgulamaya başladı. Peki, Çukur bu hafta yok mu? Çukur bu akşam neden yok? İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler

ÇUKUR BU AKŞAM NEDEN YOK?

Show Tv yayın akışında yer alan bilgilere göre dizi bu hafta yeni bölümü ile ekranda olmayacak. Çukur'un yeni bölümü ile 24 Nisan Pazartesi günü izleyicilerle buluşması bekleniyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Koçovalılar, bir kez daha ölüm acısıyla sınanırken; yaşananlardan kendini sorumlu tutan Vartolu büyük bir yıkım yaşayacak. Geçmişin hesapları tek tek kapanmaya başlarken, herkes hatalarının bedeliyle yüzleşmek zorunda kalacak.

Haberin Devamı

Koçovalılar ve Çukur yeniden aile olmanın sınavını verirken; Amca kendini kurtarmak için planını devreye sokacak. Kenetlenen Koçovalı kardeşler, Amca’dan intikamlarını almak için harekete geçecek. Yaşanan aksiyon dolu anlar nefesleri keserken, Amca ile Koçovalılar arasındaki büyük hesaplaşmanın sonucu merakla beklenecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!