Çukur dizisi yayınlanan son bölümüyle aksiyonu arttırdı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Çukur dizisi yayınlanan son bölümüyle aksiyonu arttırdı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2018 23:39

Çukur dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Karakuzuların “Cumali ve Yamaç Koçovalı bulunmadıkça her gün Çukur’dan biri alınacak” sözü, Çukur’da büyük bir fırtınaya yol açtı. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Çukur dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yamaç ve Cumali’nin dövüştüğü anlar şoke etti. Yamaç, Çukur’u almak için harekete geçti. Meke Yamaç’a, “Abiye kardeşi vurdurttun sen!” sözleriyle isyan ederken, Cumali’nin bıçak çektiği anlar gerilimi arttırdı. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Karakuzuların “Cumali ve Yamaç Koçovalı bulunmadıkça her gün Çukur’dan biri alınacak” sözü, Çukur’da büyük bir fırtınaya yol açar. Genç Efe'nin ölümünden kendini sorumlu tutan Yamaç, Çukur’u geri almaya kararlıdır. Ve Cumali’den tek bir şans ister; eğer kendi yöntemiyle Çukur’u toparlayamazlarsa Cumali’nin yolundan gideceklerdir. Bu esnada Vartolu da uğradığı saldırı sonrası yaralarını sarmaya çalışırken tanıştığı gizemli kişi onu derinden etkileyecektir. Yamaç, Vartolu ve Cumali'nin büyük buluşması heyecanla beklenecek.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!