Çukur 126. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Çukur yeni bölümde Amca Emmi'yi vuruyor!

Güncelleme Tarihi:

Çukur 126. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Çukur yeni bölümde Amca Emmiyi vuruyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2021 02:46

Çukur 126. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkan Çukur'un yeni bölüm fragmanında Yamaç her yerde Emmi'yi ararken, Amca ile Emmi arasında nefes kesen anlar dikkat çekti. Amca'nın tetiği çekerek Emmi'yi vurması ise merak dolu anlara sahne oldu. Çukur yeni bölümü ile 26 Nisan Pazartesi akşamı sevenlerinin karşısına çıkacak. İşte, Çukur 126. yeni bölüm fragmanı ve bu haftaki bölümde yaşanacak gelişmeler.

Haberin Devamı

Çukur yeni bölümü öncesi 126. bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Çukur'un 26 Nisan tarihli yeni bölüm fragmanında Yamaç'ın maskeli ile kavga etmesi heyecan dolu anları ekranlara getirdi. Amca’nın emriyle Emmi’nin peşine düşen maskelinin saldırısı ise fragmanda dikkat çeken diğer gelişmelerden oldu.

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Zehirlenen Yasmin, ölümle burun buruna gelirken; Akın, Amca’yla yüzleşecek. Yamaç, Emmi’nin başına gelenlerden sonra Çukur’a ağır bir ders verecek. Amca, kuracağı yeni oyunla Vartolu ile Yamaç’ın arasındaki bütün ipleri kopartacak. Yamaç, sevdiklerini korumak için akıl dolu bir plan yaparken, bir kişiden daha intikamını alacak. Amca ise kurduğu tuzakla sürpriz bir ismin daha sonunu getirecek.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!