Çocuklar Duymasın dizisi son bölümüyle keyifli anlar yaşattı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Duymasın dizisi son bölümüyle keyifli anlar yaşattı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2019 23:17

Çocuklar Duymasın dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Taş Fırın Haluk ve Meltem’in evinde hummalı bir hazırlık vardı. Çünkü Meltem, Türkiye’nin en ünlü dört gurmesini eve davet etmişti. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Çocuklar Duymasın dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Taş Fırın Haluk ve Meltem’in hayatını alt üst etmeye hazırlanan Gece’nin planı da tıkır tıkır işlemekteydi. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Taş Fırın Haluk ve Meltem’in evinde hummalı bir hazırlık vardır. Çünkü Meltem, Türkiye’nin en ünlü dört gurmesini eve davet etmiştir. Gurmeler eve gelip Meltem’in yaptığı yemekleri tadacak ve değerlendirecektir. Meltem şahane bir sofra hazırlar, Taş Fırın Haluk yemekleri bir an önce yemek için sabırsızlanmaktadır. Taş Fırın Haluk yemeğe başlamak için gurmelerin çekim yapmasını bekleyince birbirinden komik anlar yaşanır.

Haberin Devamı

Öte yandan Taş Fırın Haluk ve Meltem’in hayatını alt üst etmeye hazırlanan Gece’nin planı da tıkır tıkır işlemektedir. Gece ne yapar eder ve Haluk ve Meltem’in evine gelir. Her şeyden habersiz eve gelen Meltem, Gece’nin eve geldiğini öğrenince ne yapacaktır? Gece, bu aileden ne istemektedir?

BAKMADAN GEÇME!