Çocuklar Duymasın dizisi yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Duymasın dizisi yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2018 23:05

Çocuklar Duymasın dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Taş Fırın Haluk’un ve Meltem’in hayatına bir anda giren, hayatları hakkında en ufacık ayrıntıyı bile bilen Eray, herkesin kafasını karıştırdı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Çocuklar Duymasın dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Haluk, Eray’ı tanımadığını söylese de Eray’ın hali ve tavrı hiç de uzak biri olmadığını göstermekteydi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Taş Fırın Haluk’un ve Meltem’in hayatına bir anda giren, hayatları hakkında en ufacık ayrıntıyı bile bilen Eray, herkesin kafasını karıştırmıştır. Hiç kimse Eray’ı hatırlamamaktadır ancak o, başta Gönül ve Tuna olmak üzere Haluk ve Meltem’in hayatındaki herkesi tanımaktadır. Haluk, Eray’ı tanımadığını söylese de Eray’ın hali ve tavrı hiç de uzak biri olmadığını göstermektedir.

Haberin Devamı

Peki Haluk ve Meltem’in hayatına bir anda giren bu esrarengiz kişi kimdir? Bütün bunlar yetmezmiş gibi Havuç’un eski sevgilisinin ortaya çıkması işleri daha da karıştırır.

BAKMADAN GEÇME!