Çocuklar Duymasın 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Duymasın 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2018 17:26

Çocuklar Duymasın son bölümün ardından 37. yeni bölüm fragmanı ile araştırılmaya başlandı. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'ın 36. son bölümüne, evlat edinme ve telefon rehberine isim kayıtları damga vurdu. Peki, Çocuklar Duymasın 37. yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından yayınlandı mı? İşte, izleyicilerin merakla araştırdığı fragman ve son bölüm hakkında bazı detaylar

Haberin Devamı

Çocuklar Duymasın dizisi son bölümü ile yine eğlenceli dakikaları izleyicileriyle buluşturdu. Son bölümün bitmesinin ardından
37. bölüm fragmanı izleyicilerin merak ettiği konu oldu. Peki, Kanal D ekranlarının efsanevi dizisi Çocuklar Duymasın'ın 37.
yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylı bilgiler

Zeynep ev halkıyla kaynaşıyor! Haluk ve Meltem, nihayet ailelerinin yeni üyesiyle tanışırlar. Evlat edindikleri Zeynep, ev halkıyla kaynamaya çalışır. Bir çocuğun hayatını kurtaran Haluk ile Meltem, bunun mutluluğunu yaşarken, yeni maceralar peşlerini bırakmaz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haluk, İrem’in ısrarlarına dayanamaz ve insanların rehberinde nasıl kayıtlı olduğuna bakar. Bir kişi Haluk’u “Taş Kafa” diye kaydetmiştir ancak kim olduğu büyük merak konusudur. Haluk o kişiyi bulmaya çalışınca bir birinden komik anlar yaşanır.

Haberin Devamı

Öte yandan Haluk sosyal medyadan özlü sözler paylaşmaya başlar, ancak başta Meltem olmak üzere kimse Haluk’un paylaşımlarını beğenmeyince ortalık karışır.

Orçun çok önemli bir ödül törenine katılacaktır. Tuna’nın bu ödül törenini cep telefonuyla çekmesi gerekmektedir. Ancak Tuna’nın saklama alanı dolunca ödül törenini çekemez. Oğlunun bu önemli gününden ne fotoğraf ne de video olduğunu öğrenen Gönül çılgına döner.

BAKMADAN GEÇME!