Çocuklar Duymasın son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Duymasın son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2017 17:06

Çocuklar Duymasın son bölüm sonrasında 17. yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Meltem'in Haluk'a söyledikleri karşısında pişman olmasının ardından Çocuklar Duymasın 17. yeni bölüm fragmanında ekrana gelecek olan olaylar araştırılmaya başlandı. Peki, Çocuklar Duymasın 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, son bölümde yaşanan olaylar ve bazı detaylar

Haberin Devamı

Çocuklar Duymasın son bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Pazar akşamı yayınlanan olan Çocuklar Duymasın 16. bölümüyle ilgili en çok merak edilen konu boşanma kararı alan Haluk ve Meltem'in akıbeti. Haluk'tan boşanma kararı alan Meltem, üzüntüsünü belli etmemeye çalışıyor Fakat Meltem'in üzüntüsünü farkeden Gönül, Haluk ile konuşarak orta yolu bulmayı amaçlıyor. Peki Haluk ve Meltem boşanacak mı? İşte Çocuklar Duymasın son bölüm ve yeni bölüm fragmanı hakkında bazı bilgiler!

Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haluk’tan ayrılmak istediğini söyleyen Meltem, hiç beklemediği bir anda Haluk’un avukatının gelmesiyle yıkılır. Taş Fırın Haluk, Meltem’in ayrılık isteğine saygı duymuş ve bir an önce ayrılmak için boşanma işlemlerini başlatmıştır.

Haberin Devamı

Her ikisi de bu süre zarfı içinde ayrılığa alışmaya çalışırken, Gönül ve Tuna onları barıştırmanın yollarını arar. Bu sırada Meltem’in şirketinde çalışan boşanmış bir kadın, Meltem’in hayatına girer ve ortalık karışır

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Haluk için her şey yolunda giderken, Meltem birden ayrılmak istediğini söyleyince Taş Fırın Haluk’un hayatı alt üst olur. Haluk, Meltem’in ayrılık isteğine çok üzülse de, onun bu kararına saygı duyar.

Haluk, Meltem’in ayrılık kararını duyar duymaz evi terk eder. Kimse uzun süre Haluk’a ulaşamaz. Haluk’un nereye gittiği büyük bir merak konusudur. Bundan sonra hiçbir şey, ikisi için de eskisi gibi olmayacaktır.

Meltem, hayalini kurduğu hayata artık daha yakındır. Haluk ve Meltem’in boşanacağını duyan herkes büyük bir şaşkınlık yaşar. Gönül ve Tuna onları tekrar bir araya getirmek için çabalasa da Meltem kararından dönecek gibi değildir.

BAKMADAN GEÇME!