Çılgın İkili 2 filmi oyuncuları kimler? İşte Çılgın İkili 2 filminin konusu ve oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Çılgın İkili 2 filmi oyuncuları kimler İşte Çılgın İkili 2 filminin konusu ve oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2022 11:34

Çılgın İkili 2, yeniden ekranlara geliyor. 2003 yapımı film aksiyon, komedi ve polisiye türünde. Yönetmen koltuğunda Michael Bay'ın oturduğu yapımın senaryosu George Gallo'ya ait. Peki Çılgın İkili 2 filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Haberin Devamı

Çılgın İkili 2 (Bad Boys 2) yeniden televizyonda izleyiciyle buluşuyor. Martin Lawrence ve Will Smith başrolde olduğu film izleyenlere keyifli vakit sunuyor.

ÇILGIN İKİLİ 2 FİLMİ KONUSU

Narkotikten sorumlu polisler Mike Lowrey ve Marcus Bennett, Miami’deki uyuşturucu akış trafiğini araştırmak üzere görevlendirilirler. Ancak araştırmaları onları tehlikeli bir ele başına götürür. Şehrin uyuşturucu trafiği bu adamın elindedir ve yeraltı dünyasında büyük bir savaşı henüz ateşlemiştir. Çok geçmeden Mike ve Marcus’un kız kardeşi Syd arasında bir şeyler yaşanmaya başlar. Bu durum iki polisin aralarında sıkıntılı süreci başlatacaktır. Baş etmek durumunda oldukları meseleye de etkisi olacaktır.

ÇILGIN İKİLİ 2 OYUNCULARI

Aksiyon ve komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda Martin Lawrence, Will Smith, Jordi Molla, Gabrielle Union, Peter Stormare ve Theresa Randle gibi isimler yer alıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!