Charlie'nin Çikolata Fabrikası filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Charlie'nin Çikolata Fabrikası filmi oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Charlienin Çikolata Fabrikası filmi oyuncuları kimler, konusu nedir Charlienin Çikolata Fabrikası filmi oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2022 17:00

Charlie'nin Çikolata Fabrikası filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. TRT 1 yayın akışında yer alan film bu akşam saat 20:00’de ekrana gelecek. Peki, Charlie'nin Çikolata Fabrikası filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Haberin Devamı

Charlie'nin Çikolata Fabrikası oyuncuları ve konusu ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Sevilen filmler televizyon ekranlarında yayınlanmaya devam ediliyor. Bu filmlerden biri olan Charlie'nin Çikolata Fabrikası oyuncuları arasında Johnny Depp, Freddie Highmore gibi isimler yer alıyor.

CHARLİE'NİN ÇİKOLATA FABRİKASI KONUSU

Fakir bir aileden gelen Charlie Bucket, zamanının çoğunu, alamadığı çikolataların hayalini kurmakla harcamaktadır. Willy Wonka adındaki popüler çikolata imparatorunun, kendine bir veliaht araması sebebiyle düzenlediği yarışma, onun hayatını değiştirecektir.

CHARLİE'NİN ÇİKOLATA FABRİKASI OYUNCULARI

Charlie'nin Çikolata Fabrikası oyuncuları arasında Johnny Depp, Freddie Highmore, David Kelly, Helena Bonham Carter, Noah Taylor gibi isimler bulunuyor.

BAKMADAN GEÇME!