Cesur Yürek yeni bölüm öncesi yayınlanan 9. bölüm fragmanında Ömer, Bozdoğanları kahredecek

Güncelleme Tarihi:

Cesur Yürek yeni bölüm öncesi yayınlanan 9. bölüm fragmanında Ömer, Bozdoğanları kahredecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2016 10:53

Cesur Yürek 9. bölüm fragmanında aksiyonun dozu hiç azalmayacak. Hiçbir kabahati bulunmayan masum babasının öldürülmesini yüreği kaldırmayan Ömer, Cesur Yürek 9. bölüm fragmanında gerekeni yapmak için harekete geçecektir. Bozdoğanların peşinden bir dakika bile ayrılamayacağı konusunda intikam yemini eden Ömer, Cesur Yürek 9. bölüm fragmanında bu yemine göre hareket ediyor. İşte merakla beklenen son bölüm fragmanı ve bölüm öncesi detayları

Haberin Devamı

Cesur Yürek yeni bölüm öncesi yayınlanan 9. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça heyecanlı dakikalar yaşatacağının sinyalini verdi. Ekranların izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatan dizisi Cesur Yürek yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. İlgiyle izlenen dizinin yeni bölümünde yaşanan aksiyon dolu gelişmeler diziseverleri hayrete düşürecek. Yeni bölümde Tatar Ahmet ve Ömer, Güler'i kurtarmak için takas planını yapar. Güler ve Doğan takası gerçekleşirken Tatar Ahmet vurulur.  İşte, Cesur Yürek 9. bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Perşembe akşamı 9. bölümü ile ekrana gelecek "Cesur Yürek"te; Ömer Ferhat'ın kendisine kurduğu pusudan nasıl kurtulacak? Tatar Ahmet ve Ömer, Güler'i kurtarmak için takas planını yapar. Güler ve Doğan takası gerçekleşirken Tatar Ahmet vurulur. Tatar Ahmet'in vurulmasıyla Gevaşlı masayı ele geçirmek için harekete geçerken, Harbi'nin beklenmeyen hamlesiyle tüm dengeler altüst olur. Kardeşinin ölümüyle yıkılan Ferhat ve Ömer arasındaki savaş yeni bir boyut kazanır. Ömer Ferhat'ı bulmak için her yolu denerken, Ferhat da Ömer'e büyük bir acı yaşatmak için kuzeni Hüsrev'le harekete geçer. Ömer girdiği yolda Enver tarafından yalnız bırakıldığını düşünür. Gücünü bileğinden, cesaretini yüreğinden alan Ömer Korkmaz'ı çetin bir savaş beklemektedir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

 

BAKMADAN GEÇME!