Cesur ve Güzel final bölümünde neler yaşanacak? İşte final fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel final bölümünde neler yaşanacak İşte final fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2017 11:57

Cesur ve Güzel final bölümü için nefesler tutuldu. Ekran macerasına bu yıl başlayan ve entrika dozu yüksek sahneleriyle diziseverlerin dikkatini çeken Cesur ve Güzel dizisi bu akşam 32. bölümüyle final yapacak. Tahsin Korludağ ve Cesur'un ortaklık yapacağı final bölümünde Sühan- Cesur aşkının akıbeti belli olacak. Peki, türlü sınavlardan geçen çiftin öyküsü nasıl bitecek? İşte Cesur ve Güzel final fragmanı ve ilk ipuçları!

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel finali olan 32. bölüm fragmanı yayınlandı. Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün'ün başrolde oynadığı Cesur ve Güzel dizisi 22 Haziran Perşembe günü yayınlanacak olan 32. bölümüyle final yaparak veda edecek. Peki, Cesur ve Sühan'ın öyküsü nasıl bitecek? En büyük düşmanının elinde oğlunu kaybeden Tahsin Korludağ kızını kurtarabilecek mi? İşte Cesur ve Güzel final fragmanı ve detayları

Cesur ve Güzel final bölümünde Rıza’nın son oyunu herkese büyük bir sürpriz olur. Rıza tarafından kaçırılan Sühan, tüm gücüyle kaçmaya çalışırken, Cesur onu kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapmaya kararlıdır.  Korhan’ın hayatını kaybetmesi tüm Korludağ’ı yasa boğar. Sonunda mutluluğu bulmuşken, hayatının aşkından ayrılmak zorunda kalan Cahide, bu acıyla baş etmenin yolunu ararken hiç beklemediği bir teklif onu tekrar hayata döndürür. 

En büyük düşmanının elinde oğlunu kaybeden Tahsin Korludağ’ın, kızını da kaybetmeye hiç niyeti yoktur. Sühan’ı esaretten kurtarmaya giden yolda, eski düşmanlar Cesur ve Tahsin iş birliği yaparlar. Fakat bu serüvenin sonu ikisini de dehşete düşürecektir. Korludağ’da tüm taşlar yerinden oynamış, sonunda dostla düşman yer değiştirmiştir. Sühan hayatı için mücadele ederken kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Cesur, Rıza’yı cezalandırmak için onun planına ortak olmayı seçer. Fakat bu zor savaşı kazanması için büyük bir mucizeye ihtiyacı vardır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Korludağ’da kopan fırtına tüm sır perdelerini havalandırmış, herkesi dört bir yana savurmuştur. Sonunda hayallerine kavuşan Sühan ve Cesur süt liman denizde mutluluklarının tadını çıkarırken ikisi de başlarına geleceklerden habersizdir.

Korludağ’da tekrar esmeye başlayan rüzgar, fırtınanın geçmediğini herkesin kulağına fısıldar. Yaşananların etkisi çiftlikte de kendini göstermiştir. Geçmişiyle yüzleşen Tahsin Korludağ’ın itirafları herkesi şaşkına çevirir fakat yaşadığı haksızlığı haykıran Cahide sesini kimseye duyuramaz.

Cesur ve Sühan, büyük umutlarla eve geri döndüklerinde, Rıza’nın hâlâ hayatta olduğu haberiyle sarsılırlar. Onların mutluluğu, Rıza’nın öfkesini beslerken Sühan’ın tüm korkularına rağmen Cesur, ezeli düşmanıyla hesaplaşmaya kararlıdır.

SON BÖLÜMDE ŞAŞIRTAN VEDA

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel'de Sühan'ın (Tuba Büyüküstü) ağabeyi Korhan Korludağ karakterini canlandıran Erkan Avcı diziye veda etti. Cesur ve Güzel'de daha önce Fügen karakterini canlandıran Tilbe Saran, Salih'e hayat veren Okday Korunan ve Adalet'i oynayan Nihan Büyükağaç diziye veda etmişti.

 

BAKMADAN GEÇME!