Cesur ve Güzel dizisi son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel dizisi son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2016 08:12

Cesur ve Güzel dizisi son bölümüyle nefes kesen sahnelere imza attı. Dizinin yayınlanan son bölümünde eski hatıralar yeniden alevlendi. Sühan eskiye dair duyduğu şeyler yüzünden alt üst oldu. Peki Cesur ve Güzel son bölümde başka neler yaşandı? İşte Cesur ve Güzel son bölümde meydana gelen olaylar ve dizinin yeni bölüm fragmanı hakkında detaylar

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel dün akşam yayınlanan son bölümüyle yine heyecan yarattı. Ekranların yeni dizisi olmasına rağmen başladığı günden itibaren soluksuz izlenen Cesur ve Güzel'de bu akşam yine olay yaratan sahneler yer aldı. Dizinin son bölümünde yaşanan gelişmeler izleyenleri şoke etti. Son bölümde Cesur’un konuşmalarına tanık olan Sühan’ın tüm dengesi alt üst oldu. Babasıyla olan hatıralarını yeniden anımsaması geçmişe yolculuk yapmasına neden oldu. İzleyenlerin sevilen dizinin son bölümünün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı için arama yapmaya başladılar. Peki, Cesur ve Güzel 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur ve Güzel 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Sühan ve Cesur arasında sürpriz gelişmeler yaşanmış, finalde Sühan’ın tanık olduğu sahne kafalarda soru işareti bırakmıştı. İzleyenlerin heyecanla beklediği Cesur ve Güzel ekibi bu hafta büyük bir sürpriz yaparak 3 fragman birden yayınladı. Sühan'ın Cesur'un büyük planını çözüp çözmediği, edindiği ipuçlarını açık edip etmeyeceği yarın akşam yayınlanacak bölümde belli olacak. Aksiyon dozu yüksek görüntüleriyle dikkat çeken dizinin yeni bölümünde Sühan’ın geçmişe dayalı arayışları artıyor, bu arayışla beraber sürpriz gelişmeler yaşanıyor…

Haberin Devamı

Yeni bölümde Cesur’un konuşmalarına tanık olan Sühan’ın tüm dengesi alt üst olur. Babasıyla olan hatıralarını yeniden anımsaması geçmişe yolculuk yapmasına neden olur. Sühan’ın aklındaki şüpheleri hisseden Korhan, eskiden olduğu gibi bugün de kız kardeşini korumaya kararlıdır. Öte yandan Cesur, babasının ölümünü araştırırken, geçmişteki bazı olaylara ışık tutar, ancak gördüklerinden çok daha büyük sırların varlığından henüz habersizdir.  Sühan sormaktan korktuğu soruların cevabının Cesur'da olduğundan artık emindir. Cesur'la gireceği savaştan her anlamda yenilgiye uğrayacağının farkındadır. Sühan, Korhan ve Cahide’yle birlikte hafta sonunu İstanbul’da geçirmeye karar verir. Cesur’un sürpriz katılımıyla, bu hafta sonu unutulmaz olur. “Zamanla” bu buluşma daha da önem kazanacaktır. 

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!