Cesur ve Güzel 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sühan neler yapacak?

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı Sühan neler yapacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2017 10:23

Cesur ve Güzel dün akşam yayınlanan son bölüm ardından 18. yeni bölüm fragmanı ile merak ettirdi. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı Cesur Yürek, 18. yeni bölüm fragmanı ile merak ediliyor. Aksiyon ve entrikanın fazlasıyla yer aldığı son bölümde, Cesur'un yüreği parçalanmaya devam ediyor. Annesinin acısını yaşayan genç adam, Sühan'ın peşine düşmüştür. Peki, Cesur ve Güzel 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler yaşanacak? İşte, bazı detaylar

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine aksiyon dolu dakikalar yaşattı. Herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen ekranların sevilen dizisi Cesur ve Güzel'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde Tahsin Korludağ cinayeti işlemediğini ısrar etse de masumiyetini kanıtlayamadığı için ikinci duruşma gününe kadar hapiste kalmak zorunda kaldı. Son bölümün bitmesiyle beraber izleyiciler yeni bölüm fragmanı hakkında araştırma yapmaya başladılar. Peki, Cesur ve Güzel 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar.

Cesur ve Güzel bu akşam yayınlanan son bölümüyle bu kez duygu seli yaşattı. Entrika ve gizem yüklü sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken Cesur ve Güzel'in bu akşam yayınlanan son bölümünde annesini trafik bir şekilde kaybeden Cesur, perişan haldeydi. Tahsin Korludağ ise olay yerinde göz altına alındı. Tüm bu yaşananların ardından Cesur ve Sühan birlikteliği artık çok daha zordu. Babasının ardından annesini de kaybeden Cesur, bütün kinini, acısını Sühan'dan çıkarmaya başladı. Cesur'un yokluğunda Sühan, yaşanan acı olayın gizemini çözmeye çabaladı. Bulunan her kanıt olayı daha da karmaşık hale getirmekteydi. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Cesur ve Güzel 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel 18. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Yaşananlar Sühan ile Cesur’un arasını açıyor.
Cesur annesinin trajik ölümüyle şoktadır. Tahsin Korludağ olay yerinde göz altına alınır. Ama Cesur bu acıyla alev alev yanmaktadır. Sühan da bu yangından nasibini alır. Cesur, Sühan’ı terk eder.. Cesur'un yokluğunda Sühan, yaşanan acı olayın gizemini çözmeye çabalar, bulunan her kanıt olayı daha da karmaşık hale getirmektedir.

Tahsin Korludağ masumiyetini ispatlayabilecek mi?

Tahsin Korludağ bu cinayeti işlemediğinde ısrar etse de masumiyetini kanıtlayamadığı için ikinci duruşma gününe kadar hapiste kalmak zorundadır.. 

Haberin Devamı

Cinayet duruşması yaklaşırken haftalarca ortada görünmeyen Cesur, Korludağ’a geri döner. Eski soruları sorsa da artık bambaşka bir adamdır ve aradığı cevapları almaya bir adım daha yakındır. Cesur ve Sühan karşı karşıya geldiklerinde Cesur vicdanı ve aşkı arasında yine zor bir karar vermek zorunda kalacaktır. 

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Açığa çıkan gerçekler Cesur’u adım adım babasının katiline yaklaştırır

Cesur, yıllar önce babasını ondan koparan kurşunun hesabını sormak için harekete geçtiğinde, savaş alanında iki cephe arasında kalan yine Sühan olur. 

Gerçekleri öğrenmesi için Cesur’a uzaktan rehberlik eden Rıza, onun Tahsin’den intikam almasını sabırsızlıkla beklemektedir. Tahsin’in sonunu izlemek için yerini en önden ayırtır. 

Tahsin Korludağ’ın etrafındaki çember giderek daralırken, ayağının altından önce Rıza’yı kaldırması gerektiğinin farkındadır. Fakat Savcı’yla, Cesur’a kurduğu tuzağa bu kez kendisi düşecektir.

Tüm düşmanlıklara rağmen Sühan ve Cesur aşkı alevlenir
Tahsin Korludağ’ı adalete teslim etmek üzere, büyük ilerleme kaydeden, büyük zafere güçlü adımlarla ilerleyen Cesur, ne olursa olsun Sühan’a olan aşkını, Tahsin Korludağ'a olan nefretinden ayrı tutar. İstanbul’da baş başa yine kendilerini etraflarındaki tuzakları ve düşmanlıkları unuturlar, Sühan ve Cesur olurlar.

Haberin Devamı

“O gün” herkes için çok sıradan başlar, sonrasında hiç kimsenin unutamayacağı, izi yıllarla daha derinleşen bir yaraya dönüşecektir… 

BAKMADAN GEÇME!