Cesur ve Güzel 13. bölüm fragmanında Sühan'dan şaşırtan soru

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel 13. bölüm fragmanında Sühandan şaşırtan soru
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2017 19:25

Cesur ve Güzel 13. bölüm fragmanı kısa sürede yayınlandı. Dizinin son bölümünde Sühan ve Cesur'un evlilik haberi Korludağ konağında bomba etkisi yaratmış, finalde yaşananlar ise merakta bırakmıştı. Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanında Sühan, babasından etkilenmeye başlıyor, Cesur'a hesap soruyor. İşte, Cesur ve Güzel yeni fragmanı!

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel ekrana gelen son bölümüyle izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. Cesur, tüm engellere rağmen Sühan’ın kalbine dokunmayı başardı ancak Tahsin Korludağ'ın evlilik haberini alması yeni krizleri doğurdu. Finalde yaşananlar ardından 13. bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki, Cesur ve Güzel 13. bölümünde neler yaşanacak?  İşte, romantizm dozu yüksek sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken Cesur ve Güzel'in yeni fragmanı!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Korludağ çiftliğinde işler karışıyor!

Cesur ve Sühan’ın evliliklerinin ilk gecesi ikisi için de unutulmaz olur. Cesur tüm engellere rağmen Sühan’ın kalbindeki korkuları dindirir fırtınalı günlerden sonra ona güvenli bir liman olur. 

Cesur’un onunla çiftliği ele geçirmek için evlendiğinden şüphelenen Sühan, verdiği kararları sorgulamaya başlar. Fakat Tahsin Korludağ ikisine de bu evliliğin bedelini ödetmeye kararlıdır.

Başına gelenler için Cesur’u suçlayan Korhan bunu kanıtlamak için Hülya’yla ilgili gerçeklerin peşine düşer. Korhan’ı bekleyen büyük sürpriz Cahide’nin tüm planlarını alt üst edecek niteliktedir.

Cesur, Sühan’ı kendine inandırmaya çalışırken bu sefer Bülent’in çalınan tabloları bulması onun aklına şüpheler sokar. Evlilikleriyle başlayan yeni dönem, Tahsin Korludağ’la olan savaşta açılan yeni cepheler anlamına gelmektedir. Fakat Cesur’un beklediği yardım hiç tahmin etmediği bir yerden yola çıkmıştır.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!