Çember: Ölüm Bizi Ayırana Kadar oyuncuları kimdir, konusu nedir? Çember Ölüm Bizi Ayırana Kadar oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Çember: Ölüm Bizi Ayırana Kadar oyuncuları kimdir, konusu nedir Çember Ölüm Bizi Ayırana Kadar oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2022 11:58

Çember: Ölüm Bizi Ayırana Kadar filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Kanal D yayın akışında bu akşam Çember: Ölüm Bizi Ayırana Kadar filmi de bulunuyor. Peki, Çember: Ölüm Bizi Ayırana Kadar filmi konusu nedir, oyuncuları arasında kimler var?

Haberin Devamı

Çember: Ölüm Bizi Ayırana Kadar filmi bu akşam yeniden izleyici karşısına çıkacak. Yapımcılığını Abdullah Oğuz ve Evren Oğuz’un, yönetmenliğini Abdullah Oğuz süpervizörlüğünde Ömer Baykul’un üstlendiği Çember: Ölüm Bizi Ayırana Kadar filmi serinin altıncı filmidir.

ÇEMBER: ÖLÜM BİZİ AYIRANA KADAR FİLMİ KONUSU

Türkiye’nin sayılı zenginlerinden birinin kızıyla evlenen Kerim Savaş, düğünden kısa bir süre sonra evinde ölü bulunur. Yapılan soruşturmanın ardından çiçeği burnunda damadın öldürüldüğü anlaşılır. Polisin elinde kalabalık bir şüpheli listesi olmasına rağmen ortada suça dair en ufak bir kanıt olmadığı için özel birim polisleri işin içinden çıkmakta zorlanırken ikinci bir cinayet daha işlenir.

ÇEMBER: ÖLÜM BİZİ AYIRANA KADAR FİLMİ OYUNCULARI

Haberin Devamı

Filmin oyuncuları arasında Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay, Serdar Orçin, Berçeste Kitapçı, Kahraman Sivri, Nihan Şahenk, Dilan Düzgüner, Selin Dumlugöl, Cansu Yeşim Aldoğan gibi isimler yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!