Çember: Kabus filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte Çember: Kabus filmi oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Çember: Kabus filmi oyuncuları kimler, konusu nedir İşte Çember: Kabus filmi oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2022 10:20

Çember: Kabus filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Kanal D yayın akışında yer alan film bu akşam saat 20:00’da ekrana gelecek. Peki, Çember: Kabus filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Haberin Devamı

Çember: Kabus filmi oyuncuları ve konusu ile ilgili araştırmalar başladı. Yönetmen koltuğunda Ömer Baykul’un oturduğu Çember: Kabus filmi bu akşam yayınlanacak. Çember: Kabus filmi oyuncuları arasında Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay, Serdar Orçin gibi isimler bulunuyor.

ÇEMBER: KABUS FİLMİ OYUNCULARI

Çember: Kabus filmi oyuncuları arasında Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay, Serdar Orçin, Berçeste Kitapçı, Kahraman Sivri, Nihan Şahenk, Dilan Düzgüner, Selin Dumlugöl, Cansu Yeşim Aldoğan gibi isimler yer alıyor.

ÇEMBER: KABUS FİLMİ KONUSU

Hakan, onlarca tanığın önünde, daha önce tutukladığı eski bir uyuşturucu satıcısını tartaklar. Ertesi gün olay yerine geldiğinde onu büyük bir sürpriz beklemektedir. Yakın mesafeden üç mermi ile öldürülen kişi yıllar önce tutukladığı uyuşturucu satıcısı ve dün kavga ettiği Necip Gümüşçü’den başkası değildir. Ekip ile birlikte diğer olası şüphelileri araştırırken, cinayet silahında Hakan’ın parmak izlerinin bulunmasıyla Hakan birden baş şüpheli haline gelir...

BAKMADAN GEÇME!