Cemal Hünal kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Güncelleme Tarihi:

Cemal Hünal kimdir Kaç yaşındadır Aslen nerelidir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2018 17:18

Ünlü oyuncu Cemal Hünal'ın kim olduğu son günlerde merak konusu oldu. Katıldığı televizyon programları ya da zaman zaman basında yer alan haberler sonrası Cemal Hünal'ın kim olduğunu merak eden vatandaşlar, Cemal Hünal'ın özel yaşamı ve kariyeri hakkında bilgi edinmek için araştırma yapıyor. Peki, Cemal Hünal kimdir? Cemal Hünal kaç yaşında?

Haberin Devamı

Issız Adam filmiyle şöhreti yakalayan oyuncu Cemal Hünal son günlerde en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Pek çok dizi ve film projesinde yer alan Cemal Hünal hakkında bilgi edinmek isteyen vatandaşlar, Cemal Hünal'a dair merak ettikleri konuları internette araştırıyor. İşte, Cemal Hünal hakkında merak edilen detaylar...

CEMAL HÜNAL KİMDİR?

2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Cemal Hünal, Saint Benoit Fransız Lisesi'nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından İskoçya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gönderildi. Burada lise eğitimini tamamlamasının ardından, Londra'da tasarım okumaya karar vererek bir süre burada yaşamış ardından oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a yerleşmiştir.

Haberin Devamı

Ucla Extension'da, Santa Monica College'de ve London Film School'da tiyatro ve sinema eğitimi alan Cemal Hünal, Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli kısa filmlerde rol almıştır. Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer alan ve adından söz ettiren Cemal Hünal Adanalı, Paramparça ve Diriliş Ertuğrul dizilerinde de rol almıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!