Cehennem Melekleri konusu ve oyuncuları isimleri | Cehennem Melekleri ne zaman çekildi?

Güncelleme Tarihi:

Cehennem Melekleri konusu ve oyuncuları isimleri | Cehennem Melekleri ne zaman çekildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2023 19:30

Geniş oyuncu kadrosuyla Hollywood’un önemli yıldızlarının bir araya geldiği Cehennem Melekleri konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Sylvester Stallone'nin hem yönetip hem oynadığı filmin oyuncuları arasında Jason Statham ve Jet Li gibi isimler yer alıyor. Filmde birkaç paralı askerin Güney Amerika'da, bir diktatörü devirme macerası konu ediniliyor. Peki, Cehennem Melekleri hangi yıl çekildi?

Haberin Devamı

Aksiyon filmlerinin vazgeçilmez isimlerini bir araya getiren Cehennem Melekleri (The Expendables) bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Birkaç paralı askerin Güney Amerika'da, bir diktatörü devirme macerasını anlatan filmin oyuncu kadrosunda Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Bruce Willis gibi isimler yer alıyor.

CEHENNEM MELEKLERİ KONUSU

The Expandables bir kiralık savaş timidir ve bu sefer ki görevleri Güney Amerika'da bir ülkeye sızarak, bu ülkenin acımasız dikatatörünü devirmektir.. Fakat görev başlar başlamaz The Expandables grubu herşeyin tam olarak göründüğü gibi olmadığını anlar ve kendilerini tehlikeli bir ihanet ağının içerisinde bulurlar. Görevlerinin tamamlanmasının engellenmesi ve masum bir insanın hayatının tehlikeye atılmasından başka The Expandables grubu daha zor bir durum olan grubun dağılma tehlikesiyle karşı karşıyadır.

Haberin Devamı

CEHENNEM MELEKLERİ NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Cehennem Melekleri serisinin ilk filmi The Expandables 2010 yılında çekilmiştir. Serinin ikincisi 17 Ağustos 2012'de, üçüncüsü 15 Ağustos 2014'te ve serinin dördüncü ve son halkası ise 2023 yılında çıkmıştır.

CEHENNEM MELEKLERİ OYUNCULARI

Sylvester Stallone

Jason Statham

Jet Li

Dolph Lundgren

Eric Roberts

Mickey Rourke

Steve Austin

Terry Crews

Randy Couture

David Zayas

Gary Daniels

Bruce Willis

BAKMADAN GEÇME!