Cehennem Melekleri 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? The Expendables 2 bu akşam izleyiciyle buluşuyor!

Güncelleme Tarihi:

Cehennem Melekleri 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler The Expendables 2 bu akşam izleyiciyle buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2023 18:36

Sylvester Stallone'nin hem senaristliğini yaptığı hem de başrolde oynadığı Cehennem Melekleri 2 filmi 28 Nisan Cuma akşamı Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. The Expandables serisinin 2. filminde yine Hollywood’un birçok ünlü aktörü rol alırken film aksiyon sahneleriyle izleyenlere soluksuz bir deneyim yaşatıyor. Peki, Cehennem Melekleri 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Cehennem Melekleri 2 filmi oyuncu kadrosu ve konusuyla ekran karşısındaki izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Kadrosunda Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Arnold Schwarzenegger ve Bruce Willis dünyaca ünlü aktörlerin yer aldığı yıldızlar topluğu The Expendables 2 filmi aksiyon dolu sahneleriyle dolu dolu bir seyir serüveni yaşatıyor.

CEHENNEM MELEKLERİ 2 FİLMİ KONUSU

Bay Church için oldukça basit bir işi aldıktan sonra, Cehennem Melekleri'nin planları yanlış gider ve içlerinden biri, rakip bir paralı asker olan Jean Vilain (Jean-Claude Van Damme) tarafından öldürülür. Cehennem Melekleri, yeni üyeleri Billy the Kid ve Maggie ile ölümcül bir silâhı durdurmak ve kardeşlerini öldüren caniden intikam almak için düşman bölgesine doğru yola çıkar.

Haberin Devamı

The Expandables film serisinin ikinci filmde yönetmen koltuğunda Stallone yerine Simon West yer alırken, senaryoda Dave Callaham'da Sylvester Stallone'a eşlik etmiştir. Bulgaristan'da 2011'in Eylül ayında başlayan çekimlerde Sofya'da bir patlama sahnesinin çekimi sırasında, 26 yaşında Çinli bir dublör ölmüş, bir dublör de yaralanmıştır.

CEHENNEM MELEKLERİ 2 FİLMİ OYUNCULARI

Sylvester Stallone

Jason Statham

Jet Li

Dolph Lundgren

Chuck Norris

Terry Crews

Liam Hemsworth

Randy Couture

Jean-Claude Van Damme

Arnold Schwarzenegger

Bruce Willis

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!