Camdaki Kız son bölüm izleme ekranı | Camdaki Kız 70. son bölümde Hayri'nin evli olduğu ortaya çıktı! İşte yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Camdaki Kız son bölüm izleme ekranı | Camdaki Kız 70. son bölümde Hayrinin evli olduğu ortaya çıktı İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2023 02:16

Camdaki Kız 70. son bölüm izleme ekranı internetten yayınlandı. Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizisi Camdaki Kız'ın 16 Mart tarihli son bölümünde Gülcihan, bir süredir devam eden sağlık sorunları nedeniyle hastaneye yatırılırken, Nalan'ı yanlış kararlardan uzak tutmak için Billur ile birlikte plan yapan Muzo'nun tesadüfen Hayri'nin evli olduğunu öğrenmesi ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Camdaki Kız son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve 71. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Camdaki Kız son bölüm tek parça yayınlandı. Kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Cihangir Ceyhan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek'in yer aldığı Camdaki Kız'ın bu haftaki son bölümünde Cavit'in ve ailesinin tüm uyarılarını kulak arkası eden Sedat, Nalan ile konuşmak için Billur'un kapısına dayandı. Muzo'nun evli olduğu ortaya çıkarken dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında, Nalan'ın da gerçeği öğrenmesi çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi.

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sedat, intiharın eşiğine gelir ve gözü hiçbir şeyi görmez. Uçurumun eşiğinde olan Sedat'ı kurtaran kişi Cavit olur. Sedat’ı toparlama görevini üstlenen Cavit, onu terapiye gitmesi için ikna etmeye çalışır ancak Sedat’ın gerçeklerle yüzleşmeye niyeti yoktur. Hayri, Nalan’la çok mutludur ve Türkan’a da Nalan’dan bahsetmeye niyeti yoktur. Türkan, gördüklerini anlamlandırmak için bir hamle yapar. Hayri'nin kendisini aldattığını düşünen Türkan, Hayri'nin tepisinden korkar ve sesini çıkaramaz. Peki Türkan, Hayri'yle yüzleşecek mi? Nalan, umduğunu bulamazken hayatında en yolunda giden şey Hayri ile ilişkisidir. Hayri ise Nalan'ın yeni hayatındaki en büyük destekçisi olur. Nalan, yeni bir ev bakmak için harekete geçerken Hayri de Nalan'ın umutlarıyla hayallerini süsler.

Haberin Devamı

Gülcihan, bir süredir devam eden sağlık sorunları nedeniyle hastaneye yatırılıyor. Nalan, durumu öğrenince soluğu hastanede Gülcihan'ın yanında alır. Gülcihan'a ne olduğunu öğrenmeye çalışan Rafet, Nalan'a da bir kez daha minnettar olur. Koroğlu Ailesi böyle Gülcihan'ın hastalığıyla zor anlar yaşar. Muzo, Nalan konusunda Billur’la iş birliği yapmaya devam ederken, Hayri'nin çalıştığı yerde yemek yerler. Muzo, gecenin sonunda Billur'u eve bıraktıktan sonra Hayri’yi evine kadar takip eder. Hayri'nin gerçek hayatını öğrenen Muzo, şimdi ne yapacak?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Haberin Devamı


Camdaki Kız 71. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Nalan gerçeği öğreniyor!

Nalan ile helalleşmek isteyen Sedat kapısına gelir ve her şey için özür diler. Ancak Sedat kendini toplamaya çalıştıkça daha da dibe vurur. Öte yandan Hayri'nin gerçek yüzünü öğrenen ve Nalan'ı korumaya çalışan Muzo, Hayri'yle yüzleşir. Nalan'la Hayri birlikte olduğu bir an Hayri'nin eşi ve çocukları çıkagelir. Nalan'ın gerçeği öğrenip öğrenmediğiyse merak konusu.

Camdaki Kız yeni bölümüyle 23 Mart perşembe saat 20.00'da Kanal D'de!

BAKMADAN GEÇME!