Camdaki Kız ne zaman başlıyor? Camdaki Kız yeni sezon tarihi belli oldu! Merak uyandıran fragman…

Güncelleme Tarihi:

Camdaki Kız ne zaman başlıyor Camdaki Kız yeni sezon tarihi belli oldu Merak uyandıran fragman…
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2022 10:03

Camdaki Kız dizisi izleyicileri heyecanla yeni sezonu bekliyorlar. Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız her hafta perşembe akşamları ekrana geliyordu. Sezon finalinin ardından gözler yeni sezon tarihine çevrildi. Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı ile dizinin başlama tarihi de netlik kazandı. Peki, Camdaki Kız ne zaman başlıyor?

Haberin Devamı

Camdaki Kız dizisinin ne zaman başlayacağı belli oldu. Oyuncuları arasında Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Tamer Levent gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız’ın yeni bölüm fragmanında Hayri ile yakınlaşan Nalan'ın hayatı artık eskisi gibi değildir. Feride kızının farklı bir durum içinde olduğunu anlayabilecek mi? Sedat ile Nalan arasında neler yaşanacak?

CAMDAKİ KIZ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Camdaki Kız dizisi 15 Eylül Perşembe akşamı ekrana gelecek. Dizi saat 20:00’da başlayacak. Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir hayat hikayesinin konu alındığı dizisi Camdaki Kız’ın yeni bölüm fragmanında Nalan Hayri ile yakınlaştıktan sonra kendisini kötü hissediyor. Annesine, ‘Anne beni siz yıkar mısınız?’ diyor. Feride neler olduğunu anlamaya çalışıyor. Rafet Gülcihan’a, ‘Bu iş bitti Gülcihan. Buraya kadarmış.’ diyor.

Haberin Devamı

Fragman Selen’in ‘Nalan asla tahmin ettiğimiz gibi biri değil!’ sözü ile sona eriyor.

BAKMADAN GEÇME!