Camdaki Kız Laz kızı kim? Şarkıcı Alya kimdir, kaç yaşında, nereli? Alya Şahinler şarkıları ve hayatı

Güncelleme Tarihi:

Camdaki Kız Laz kızı kim Şarkıcı Alya kimdir, kaç yaşında, nereli Alya Şahinler şarkıları ve hayatı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2023 17:51

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız'ın kadrosuna yeni dahil olan Laz Kızı karakteri izleyici tarafından merak konusu oldu. Camdaki Kız Hayri'yi etkilemeyi başaran Laz Kızı dizinin son bölümlerinde adındna sıkça söz ettirecek. Peki, Camdaki Kız Laz kızı kim? Şarkıcı Alya kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Şarkıcı Alya hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

Camdaki Kız'ın 68. bölümde diziye katılan Laz kızı, dizinin yeni bölümlerinde de yer alacak. Hayri'nn gönlünü kaptırdığı Laz Kızı, etkileyici tavırlarıyla dikkat çekmeyi başardı. Camdaki Kız Laz Kızı karakterine şarkıcı Alya hayat veriyor. Peki, Şarkıcı Alya kimdir, kaç yaşında, nereli?

Camdaki Kız Laz kızı kim Şarkıcı Alya kimdir, kaç yaşında, nereli Alya Şahinler şarkıları ve hayatı

ŞARKICI ALYA KİMDİR?

Alya Şahinler, 13 Temmuz 1990 tarihinde dünyaya geldi. Aslen Slovenyalı olan Alya, Şişli'de doğmuştur.

Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar Bölümü’nden mezun olmuş ve Rising Star adlı şarkı yarışmasıyla tanınmaya başlamıştır. Klasik Müzik üzerine flüt eğitimi de alan Alya Şahinler, Avrupa’da bir çok derece elde etmiş, ardından tekrar Türkiye’ye dönmüştür.

Haberin Devamı

2019 Galatasaray Şampiyonluk Marşı ve “Kupalara Layıksın Sen” marşıyla üne kavuşan Alya, aynı sene “Gücün Varsa” teklisini çıkardı.

BAKMADAN GEÇME!