Camdaki Kız dizisindeki Feride kimdir, kaç yaşında? Nur Sürer hakkında merak edilenler

Güncelleme Tarihi:

Camdaki Kız dizisindeki Feride kimdir, kaç yaşında Nur Sürer hakkında merak edilenler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2022 16:08

Camdaki Kız dizisindeki Feride karakteri merak edilen isimler arasında yer alıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız her hafta perşembe günleri ekrana geliyor. Dizide Feride karakterine Nur Sürer hayat veriyor. Peki, Nur Sürer kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Camdaki Kız dizisinde Feride’nin kim ve kaç yaşında olduğu araştırılıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizide Feride karakterine hayat veren Nur Sürer 1954 doğumlu. Birçok dizi ve filmde rol alan Sürer Asi adlı dizide Neriman Kozcuoğlu karakterini canlandırmıştı.

NUR SÜRER KİMDİR?

Camdaki Kız Feride olarak son zamanlarda herkesin konuştuğu usta oyuncu Nur Sürer, 21 Haziran 1954 tarihinde Ahmet ve Rabia Sürer'in kızı olarak Bursa'da dünyaya geldi. Eğitimini Bursa Anadolu Kız Lisesi'nde tamamladı.

Erden Kıral'ın Bereketli Topraklar Üzerinde filmi ile sinemaya adım attı, Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde iki kez "En İyi Kadın Oyuncu" ödülü kazandı. Bugüne kadar kırktan fazla filmde ve televizyon dizilerinde oynadı.

İlk uluslararası çalışması 1984 yılındaki Ayna adlı film oldu. Bu filmi 1991 yılında "En İyi Yabancı Film" dalında Oskar Ödülü kazanan Umuda Yolculuk (1990), Dunkle Schatten der Angst (1993) ve Yara (1998) izledi.

Haberin Devamı

İlk evliliğini ise 1981 yılında Bülent Kayabaş ile yaptı. Ardından Sarp Kuray ile evlendi. Sürer, 2007 yılında Kanal D'de yayınlanan Asi adlı dizide "Neriman Kozcuoğlu" karakterini canlandırmıştır.

BAKMADAN GEÇME!