Camdaki Kız 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Camdaki Kız yeni bölümde Nalan'dan Feride'ye büyük itiraf

Güncelleme Tarihi:

Camdaki Kız 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Camdaki Kız yeni bölümde Nalandan Ferideye büyük itiraf
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2021 02:55

Camdaki Kız 8. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan Kanal D'nin fenomen dizisi Camdaki Kız'ın yayınlanan yeni bölüm fragmanında Muzo'nun Rafet'e düğün hazırlıklarını hızlandırmasını söylemesi dikkat çekti. Feride yüzünden rahatsızlanan Nalan'ın annesine Sedat'a aşık olduğunu itiraf etmesi ise Camdaki Kız 8. yeni bölüm fragmanına damga vurdu. Camdaki Kız 3 Haziran Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşacak. İşte, Camdaki Kız 8. yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Haberin Devamı

Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı izleyici karşısına çıktı. Sevilen ve ilgi gören dizi Camdaki Kız'ın 3 Haziran tarihli 8. yeni bölüm fragmanında dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Nalan'ın hastalanması sonucu gözler Feride'ye çevrilirken, Koroğlu ailesinin vereceği tepki merak konusu oldu. Muzo'nun Nalan'ın odasında bulduğu "Günahlarımdan tövbe ettim" yazısını yazması ise çarpıcı gelişmelerden oldu.

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Camdaki Kız 8. Bölüm Fragmanı yayında! Nalan, Feride'ye Sedat'a aşık olduğunu itiraf ediyor!

Nalan'ın hastalanması sonucu gözler Feride'ye çevrilmiştir. Öte yandan Nalan, Feride'ye Sedat'a aşık olduğunu itiraf eder. Muzo, Rafet'e düğün hazırlıklarını hızlandırmasını söyler.

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Camdaki Kız 27 Mayıs Perşembe yayınlanan 7. Bölümde Nalan'ın odasından gelen sesleri duyan Muzo, Nalan'ı baygın halde buluyor.

Sedat ve Nalan’ın öpüştüğünü gören Feride beyninden vurulmuşa döner. Geçmişte yaşadığı felaketin etkisiyle kontrolü kaybeden Feride, Nalan’a uyguladığı şiddetin dozunu artırır. Böylece hayatının en mutlu anını yaşamış olan Nalan’ın hayatı, birden cehenneme dönüşür. Gizli AVM’yi keşfedip, Gülcihan’ın evde saklandığını anlayan Tako, Gülcihan ve Döndü tarafından alıkonulur. Tako’nun ortadan kaybolması Koroğlu konağında bomba etkisi yaratır. Rafet her yerde Tako’yu ararken, ev halkı bu krizi nasıl çözecektir?

Feride, Nalan’ın dünyayla bağlantısını koparıp, onu eve kapattığı için Sedat bir türlü Nalan’a ulaşamaz. Gün geçtikçe Nalan’a olan hisleri artan Sedat sonunda merak eder ve durumu ailesine açar. Bunun üzerine Koroğlu ailesi İpekoğlu ailesinin evine habersiz bir ziyarette bulunur. İlk defa Nalan’ın evine giden Muzo, yaşanmak üzere olan büyük felaketi engelleyebilecek midir?

BAKMADAN GEÇME!