Camdaki Kız 76. bölüm izleme ekranı | Camdaki Kız son bölümde babasından Nalan'ı şoke eden itiraf! İşte Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Camdaki Kız 76. bölüm izleme ekranı | Camdaki Kız son bölümde babasından Nalanı şoke eden itiraf İşte Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2023 02:17

Camdaki Kız 76. bölüm full HD izleme ekranı yayınlandı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız'ın 27 Nisan tarihli son bölümünde, Sedat’ın Nalan’a ev ziyareti Hayri ile Nalan’ın tartışmasına neden olurken; Metin'in Hayri'ye Nalan’ın babası olduğunu itiraf etmek zorunda kalması ekranlara damga vurdu. Konuşulanları duyan Nalan bir kez daha hayatının şokunu yaşadı. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise heyecan dolu anların sinyallerini verdi. İşte, İşte, Camdaki Kız son bölüm kesintisiz izleme ekranı ve 77. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Camdaki Kız son bölüm tek parça yayınlandı. Kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Cihangir Ceyhan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek'in yer aldığı Camdaki Kız'ın bu haftaki son bölümünde hastanede babası ve kardeşinin konuşmalarını duyan Selen, bebeklerini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geldi. Nalan ile görüşmeye gelen Metin, evin önünde Hayri ile karşılaşırken Nalan'ın babasının Metin olduğunu öğrenmesi ekranlara damga vurdu.

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

27 Nisan Perşembe günü yayınlanan Camdaki Kızı yeni bölümde Hayri, Nalan’ın evinin önünde Metin’i görünce, onun üstüne gider ve Metin, Nalan’ın babası olduğunu itiraf etmek zorunda kalır. Nalan ise böylece gerçek babasının kim olduğunu öğrenir.

Haberin Devamı

Sedat’ın Nalan’a ev ziyareti Hayri ile Nalan’ın tartışmasına neden olur. Hayri, Nalan’a kendisinden başka kimseyle görüşmemesi yönünde baskısını sürdürür. Hayri, Nalan'a büyük baskı uygulayınca Nalan'a geçmiş travmalarını hatırlatır. Hayri, Nalan'ın Sedat'la görüşmesine son derece karşıdır ve Nalan'ı bu konuda oldukça bunaltır. Hayri'nin Nalan'a olan sevgisi saplantıya dönüşmektedir. Hayri'nin bu saplantılı ruha hali ve Nalan'a kurduğu baskı günden güne daha da fazlalaşır. Nalan, Hayri'nin bu saplantısını fark edip uzaklaşacak mı? Gülcihan'ın hastalığının kendisinden saklandığını öğrenen Selen, tesadüfen gerçekleri öğrenir. Selen, annesinin durumunun ciddiyetini duyunca yere yığılır. İkiz bebeklere hamile olan Selen, bebeklerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Levent başta olmak üzere herkes büyük bir panik yaşar. Selen, bebeklerini kaybedecek mi?

Hafize, evde olmadığı gece Hayri'nin geldiğini öğrenince Nalan, tüm duygularını anlatıyor. Hayri'den kopamadığını itiraf eden Nalan, ona karşı olan duygularını Hafize'ye anlatır. Hafize ise Hayri'ye güvenmediğini bir kez daha vurgular. Nalan'ın Hafize'den tek isteği ise bu zor süreçte yanında olmasıdır. Nalan'ın Hayri'yle olan ilişkisi Billur'u çileden çıkarır. Billur, Muzo'yla Nalan hakkında konuşurken Sedat da onları dinler. Nalan'ın hayatında kimin olduğunu öğrenmekte kararlı olan Sedat, Muzo'nun karşısına geçerek Nalan'ın hayatında kimin olduğunu sorar. Sedat, Nalan'ın hayatındaki kişinin Hayri olduğunu öğrenecek mi? Hayri, Nalan’ın evinin önünde Metin’i görünce, onun üstüne gider ve Metin, Nalan’ın babası olduğunu itiraf etmek zorunda kalır. Bu sırada evden apar topar çıkan Nalan, Metin ve Hayri'nin yanına gelirken şoke eden itirafı duyar. Nalan, öz babasının Metin olduğunu öğrenince ne yapacak?

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Camdaki Kız 77. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Nalan gerçeklerle yüzleşiyor!

Nalan, kendisine söylenen yalanları öğrenince adeta yıkılıyor. Öte yandan Sedat, Muzo'dan zorla Nalan'ın Hayri ile birlikte olduğunu öğreniyor. Metin, Nalan'a veda ediyor. Diğer taraftan Gülcihan'ın hastalığı kötüye gidiyor. Nalan ile Hayri arasında yaşanan ilişkiyi öğrenen Sedat'ın ne yapacağı ise merak konusu.

Camdaki Kız yeni bölümüyle 4 Mayıs perşembe saat 20.00'da Kanal D'de!

BAKMADAN GEÇME!