Camdaki Kız 62. son bölüme Hayri'nin konağı basması damga vurdu... İşte Camdaki Kız son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Camdaki Kız 62. son bölüme Hayrinin konağı basması damga vurdu... İşte Camdaki Kız son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2022 02:10

Camdaki Kız 62. son bölüm izleme ekranı internetten yayınlandı. Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizisi Camdaki Kız'ın 22 Aralık tarihli son bölümünde, Billur ile buluşmak için taksiye binen Nalan'ın şoförünün Hayri olduğunu görünce şoke olması dikkat çekerken, Hayri'nin olanlara Feride'nin sebep olduğunu öğrenip konağı basması ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Camdaki Kız 62. son bölüm full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Camdaki Kız son bölüm tek parça yayınlandı. Kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Cihangir Ceyhan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek'in yer aldığı Camdaki Kız'ın bu haftaki son bölümünde Rafet Bey, hayatını düzene koymaya çalışan Sedat'ı otellerinden birinin başına getirirken, Muzo, en büyük sırdaşı olan Nalan'dan özür diledi. Dizinin final anında Nalan ve Sedat'ın yakınlaşması çarpıcı gelişmelerin de ipuçlarını verdi.

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cana’nın ve karnındaki bebeğinin ölümü Sedat’ı derinden etkiler ve Nalan’la daha da yakınlaştırır. Nalan’dan çocuk yapma fikri Sedat’a hiç olmadığı kadar doğru gözükmektedir. Nalan, karmaşık duygular içinde savrulur durur.

Haberin Devamı

Feride de Nalan ve Sedat’ın baş başa kalması için uygun ortamı hazırlamakta gecikmez. Hayri’nin yaptığı son hamleye çok şaşıran Nalan; duygularıyla Feride arasında bir kez daha kalır. Hayri ise Billur’la dertleşirken öğrendiği şey karşısında harekete geçer.

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Camdaki Kız 29 Aralık Perşembe günü yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak?

Nalan'ı unutamayan Hayri adeta bir gölge gibi peşinden ayrılmıyor. Verdiği kararın arkasında duran ve Hayri defterini kapatan Nalan dirayetli durmaya çalışıyor. Hayri ise Nalan'ın kendisinden vazgeçtiği gerçeğini bir türlü kabullenemiyor. Çaresiz kalan Feride Hayri'ye karşı Muzo'dan destek istiyor. Gözü dönen Muzo ve Sedat Hayri'ye saldırıyor. Nalan ise babasıyla tanışabilmenin hayalini kuruyor!

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!