Büyük Felaket (Deepwater Horizon) filminin konusu nedir? Büyük Felaket konusu ve oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Büyük Felaket (Deepwater Horizon) filminin konusu nedir Büyük Felaket konusu ve oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2022 14:37

Büyük Felaket (Deepwater Horizon) filmi bu ekranlarda izleyiciyle buluşacak. Dram ve aksiyon türündeki film 2016 yapımı. Peki Büyük Felaket filminin konusu nedir? İşte Büyük Felaket konusu ve oyuncuları...

Haberin Devamı

Büyük Felaket (Deepwater Horizon) ATV'de ekranlara gelecek. Mark Wahlberg, Kurt Russell, Kate Hudson gibi oyuncuların yer aldığı film, açık denizde aktif olan sondaj kulesinin petrol sızdırması ve Nisan 2010'da patlamasıyla Amerika'daki en büyük petrol kaçağını anlatıyor. İşte Büyük Felaket filmi hakkında detaylar..

BÜYÜK FELAKET KONUSU

Petrol sondaj kulesi Deepwater Horizon'da çalışan 126 kişilik ekip, 20 Nisan 2010'da her zamanki gibi çalışmalarını sürdürmektedir. Hepsi vardiyanın sonuna gelip bir an önce karaya çıkmayı ve kendilerini bekleyenlere kavuşmayı arzu etmektedir. Ancak akşam saatlerinde yaşanan şiddetli patlamalar, herkesi büyük bir şoka uğratır. Durdurulamayan ve sonrasında günlerce sürecek yangından sağ kurtulabilmek için mücadele eden ekip, cehennemi andıran bir ölüm kalım savaşının ortasında kalacaktır. Film gerçek bir hikayeye dayanmaktadır.

Haberin Devamı

BÜYÜK FELAKET OYUNCULARI

Filmin oyuncu kadrosunda Mark Wahlberg, Kurt Russell, Kate Hudson, John Malkovich, Dylan O'Brien, Douglas M. Griffin, James DuMont, Joe Chrest gibi isimler yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!