Büyük Beyaz (Great White) filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor!

Güncelleme Tarihi:

Büyük Beyaz (Great White) filmi konusu ne, oyuncuları kimler Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2024 12:43

Yönetmen koltuğunda Martin Wilson’un oturduğu, senaryosu Michael Boughen tarafından kaleme alınan Büyük Beyaz (Great White) filmi 7 Şubat Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Katrina Bowden, Aaron Jakubenko ve Tim Kano’nun başrollerini paylaştığı film, köpekbalıklarının bulunduğu kıyının 100 mil ötesinde bir salda mahsur kalan bir grup insanın yaşadığı olayları anlatıyor. Peki, Büyük Beyaz filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

7 Şubat Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanan Büyük Beyaz filmi oyuncuları ve konusu ile ekran karşısındakilerin dikkatini çekiyor.  Eğlenceli bir uçuşla başlayan yolculuk, deniz uçakları korkunç bir kazada yok olunca beş yolcu için bir kabusa dönüşür. İnsan yiyen köpekbalıklarıyla kıyıdan 100 mil ötede bir salda mahsur kalırlar.

BÜYÜK BEYAZ FİLMİ KONUSU

Bir grup eğlenceli zaman geçirmek için deniz uçağı ile uzakta bulunan bir adaya gider. Ancak ekip, adaya vardığında kötü bir sürprizle karşılaşır. Çok geçmeden köpek balıklarının çok da uzaklarında olmadığını fark eden ekip, dönüş yolunda uçaklarının arıza yapmasıyla kendilerini büyük bir tehlikenin içinde bulur. Grup, suyun altıda insan yiyen köpekbalıklarının bulunduğu kıyının 100 mil ötesinde bir salda mahsur kalır.

Haberin Devamı

BÜYÜK BEYAZ FİLMİ OYUNCULARI

Katrina Bowden

Aaron Jakubenko

Tim Kano

Te Kohe Tuhaka

Kimie Tsukakoshi

BAKMADAN GEÇME!