Buse Varol kimdir, kaç yaşında? Alişan’ın eşi Buse Varol’un oynadığı diziler

Güncelleme Tarihi:

Buse Varol kimdir, kaç yaşında Alişan’ın eşi Buse Varol’un oynadığı diziler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2022 08:57

Buse Varol, Alişan ile Hayata Gülümse programına konuk oluyor. 20 Nisan programına katılacak olan Buse Varol merak edilen isimlerden biri oldu. Ünlü isim Alişan ile 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Peki, Buse Varol kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Buse Varol’un kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Hayata Gülümse programına konuk olan Buse Varol 1990 doğumlu. 2018 yılında nikah masasına oturan Alişan ve Buse Varol’un iki çocuğu bulunuyor.

BUSE VAROL KİMDİR?

Buse Varol, 25 Mart 1990 tarihinde Manisa’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümü’nde tamamladı. 2012’de Miss Turkey Güzellik Yarışması’na katılan Buse Varol, yarışmadan sonra bir süre modellik yaptı ancak kariyerine oyunculukla devam etme kararı aldı .”Tozlu Yollar” dizisiyle ilk dizi deneyimini yaşayan Varol, “Sevda Kuşun Kanadında”, “Arka Sokaklar”, “Şehrin Melekleri” ve “Kış Güneşi”, “Rüya” gibi pek çok dizide yer aldı.

“Payitaht: Abdülhamid” dizisinde “Mislimelek Sultan” karakterine hayat veren Buse Varol, kısa bir süre “Çok Tatlı” programının sunuculuğunu üstlendi.

Haberin Devamı

2017 yılında “Dostlar Mahallesi” adlı dizide rol almaya başlayan Buse Varol, aynı dizide çalışan rol arkadaşı Alişan ile Mayıs 2018’de hayatını birleştirdi. İlk çocukları Burak’ı 2019 yılında kucağına alan çift, ikinci çocuklarını da kucağına aldı. Alişan ve Buse Varol çiftinin ikinci bebekleri kız oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!