Bu Şehir Arkandan Gelecek 14. yeni bölüm fragmanı ekrana geldi mi?

Güncelleme Tarihi:

Bu Şehir Arkandan Gelecek 14. yeni bölüm fragmanı ekrana geldi mi
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 09:27

Bu Şehir Arkandan Gelecek 14. bölüm fragmanı seyirciler tarafından sorgulanmaya başlandı. Son bölümde ekranlara gelen aksiyon dolu sahnelerin ardından bazı izleyiciler, Bu Şehir Arkandan Gelecek 14. bölüm fragmanı ile birlikte ekranlara gelecek olayların kısa bir özetini görmek istedi. Peki, yapımcı ve yayıncı tarafından belirli periyodlarda paylaşılan Bu Şehir Arkandan Gelecek 14. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte, merakla beklenen konunun detayları

Haberin Devamı

Bu Şehir Arkandan Gelecek bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli ve şoke eden dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerini ekran başına kilitleyen dizi Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölümleriyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde Ünlü boks menajeri Aydemir ve kızı Gülce, Ali'ye kancayı taktı. Derin, turnuva maçı sırasında Gülce'yle gerildi. Kızın Ali'ye karşı tavırlarından hoşlanmadı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Bu Şehir Arkandan Gelecek 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bu Şehir Arkandan Gelecek 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Derin'in gözleri önünde sinir krizi geçiren Aslı hastaneye kaldırılır. Derin, bu durumdan kendini sorumlu tutar. Ali ise elinde annesinin yüzüğü, sevdiği kadına evlenme teklifi etmek üzere harekete geçer. Ancak işler umduğu gibi gitmez. Yiğit, Seyit'i nakil sırasında kaçırarak Tekin'e karşı eline koz geçirdiğini düşünür. Amacı Derin'e ve şirketin çoğunluk hissesine sahip olmaktır. Ancak Tekin kolay lokma değildir. Yiğit hiç ummadığı bir anda dehşet verici bir sürprizle karşılaşacaktır. Tekin, Seyit'ten hesap sormaya gittiğinde, hayatını alt üst edecek bir gerçeği öğrenir. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Ünlü boks menajeri Aydemir ve kızı Gülce, Ali'ye kancayı takar. Derin, turnuva maçı sırasında Gülce'yle gerilir. Kızın Ali'ye karşı tavırlarından hoşlanmaz. Şahin de Ali'nin onlarla çalışmasına kesinlikle karşıdır. Maddi sıkıntılar, çocuğunun geleceğiyle ilgili kaygılar ve Derin'in, Yiğit'e olan borcu Ali'nin kafasını karıştırır. Gülce'nin teklifi yüzünden babasıyla karşı karşıya gelir. Şahin'in Aydemirlerle olan derdi ise geçmişe dayanmaktadır. Ali'ye ya ben, ya onlar diye rest çeken Şahin'i büyük bir hayal kırıklığı beklemektedir. 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Haberin Devamı

Ali intihara teşebbüs eden Aslı'yı hastaneye yetiştirmeye çalışırken, Derin'i büyük tehlike altında bıraktığından habersizdir. Ali, Seyit'in Derin'e saldırdığını öğrenmesiyle birlikte kendini suçlar. Yiğit ise bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacaktır. Aslı hastanede gözünü açtığında Ali'nin, Derin'i bırakıp kendisine koştuğunu öğrenir ve umutlanır. Tekin ise kızını Ali'ye emanet ederek büyük bir hata yaptığını düşünür ve yeniden Derin'i, Ali'den uzaklaştırmaya karar verir. Polis, Seyit'i yakalar, o konuştuğu takdirde başta Tekin olmak üzere birçok kişinin başı derde girecektir. Seyit, hapiste can güvenliği için tedbirini çoktan almıştır. Şahin, Ali ve Derin'in de cesaretlendirmesiyle Nesrin'e karşı büyük bir adım atmaya karar verir. Ancak sonuç umduğu gibi olmayacaktır. Bora'nın şüpheli davranışları Rauf'un dikkatinden kaçmaz. Bora'yı takip eden Ali, hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Aslı ve Derin arasındaki giderek artan gerilim, Aslı'nın dengesini tamamen kaybetmesine neden olur.

BAKMADAN GEÇME!