BÖRÜ son bölümü ile yine ekranlara kilitledi! 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

BÖRÜ son bölümü ile yine ekranlara kilitledi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2018 23:29

BÖRÜ dün akşam yayınlanan son bölümü ile yine aksiyon dolu sahneleri izleyicilerle buluşturdu. Ayı Murat'ın şehit olmasının etkisi, tim üzerinde hala hissedilirken, bir yandan da toparlanma devam ediyor. Tim olarak bir uyuşturucu ve terörist koordinatörünün peşine düşen BÖRÜ, Gaziosmanpaşa'da bir kahvehaneye sızmıştır. Burada işin kaynağını araştıran ekip, buldukları iki ismi gözaltına almıştır. İşte, BÖRÜ'nün son bölümünde yaşanan detaylar ve 5. yeni bölüm fragmanı hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

BÖRÜ dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine aksiyon dolu anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde hiç beklemedikleri bir kaynaktan, İstanbul'un en tehlikeli mahallelerinden birinde, terör örgütüne dolaylı yoldan destek veren nakliyecileri ele geçirmek için BÖRÜ operasyon hazırlıklarına başladı. Son bölümün ardından yeni bölüm detayları merak edildi ve fragman araştırıldı. Peki, BÖRÜ dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BÖRÜ dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE ASENA BABASININ MEKTUBUNU GÖRDÜ

Gaziosmanpaşa'da tespit edilen terör koordinatörlerinin peşine düşen BÖRÜ ekibi, öncelikle bu işi yapan isimlerin bulunduğu kahvehaneye sızmıştır. Burada isimleri tespit eden BÖRÜ ekibi, teröristlerin kim tarafından ve nasıl taşındığını tespit edebilmek için harekete geçmiştir. Diğer taraftan Asena ise babasının yazdığı özel bir mektup ile karşılaşmıştır. 

Haberin Devamı

BÖRÜ, "Mahalle" adlı dördüncü bölümüyle devam ediyor. Hiç beklemedikleri bir kaynaktan, İstanbul'un en tehlikeli mahallelerinden birinde, terör örgütüne dolaylı yoldan destek veren nakliyecileri ele geçirmek için BÖRÜ operasyon hazırlıklarına başlar. Kemal, artan bilgi kirliliğine karşı Turgut Başkan'ın uzun zamandır mücadele ettiği karanlıklar sarmalına yanında sadece Turan gibi dengesiz biriyle girişmek zorundadır. Mecburiyet, fedakarlık ve her şeye rağmen dik durmakla ilgili olan bu bölümde, Hüseyin Avni Danyal, Özge Gürel ve Ergun Kuyucu gibi konuk oyuncular sürpriz rollerde karşımıza çıkacak.

SON BÖLÜMÜ SANSÜRSÜZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!