Bodrum Masalı 38. yeni bölüm fragmanında Su'dan şaşırtan karar

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı 38. yeni bölüm fragmanında Sudan şaşırtan karar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2017 14:46

Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının sevilen gençlik dizisi Bodrum Masalı'nın bu akşam yayınlanacak olan 38. bölümünde Su'dan şaşırtıcı bir karar gelecek. Büyük bir kavganın ardından edilen Kelebek perişan olacak. Peki, yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte, Bodrum Masalı 38. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti!

Haberin Devamı

Bodrum Masalı yayınlanan 38. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatacak. Kanal D ekranlarının nefes kesen dizileri arasında yer alan Bodrum Masalı yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Su, Kelebek'i terk ediyor ve Kelebek şoka uğruyor. İşte, Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanı.

Bora, annesinin cenazesini toprağa verebilmek için yakalanma riskine rağmen Bodrum’a dönmeye karar verir. Bu tam Evren’in aradığı fırsattır, Gözde’yi de planına uymaya zorlar. Polis baskınlara başlar, her yerde Bora’yı ve beraber çalıştığı kişileri aramaktadırlar. Faryalı ise, eski anlaşmazlıkları bir kenara bırakarak bu hassas konuda Bora’ya yardım edecektir. Bu arada, büyük bir kavganın ardından Su tarafından terk edilen Kelebek perişan olur. Onları barıştırmak yine Aslı ve Ateş’e düşer.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Evren, Gözde’nin karnındaki bebeğin düştüğünü öğrenen ve bunu Bora’ya söylemekle tehdit eden Lal’i kaçırmış, gizli bir yerde tutmaktadır. Bir yandan da Gözde’ye büyük bir sürpriz yapma hazırlığı içindedir. Savcılıktaki inceleme ilerledikçe Bora da köşeye sıkıştığını hisseder ve annesini yurtdışına götürmeye karar verir.

Maya’nın Bodrum’da ev tutmasına Faryalı’nın yardımcı olması, yeni bir gerginlik yaratır. Bu sırada korkulan olur, Faryalı ve Yıldız arasındaki problemler gençlerin arasının bozulmasına yol açar. Aslı, Ateş, Su ve Kelebek’in dördü de tartışıp birbiriyle küser.

 

BAKMADAN GEÇME!