Bodrum Masalı 34. yeni bölüm fragmanında Gözde'nin sırrı ortaya çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı 34. yeni bölüm fragmanında Gözdenin sırrı ortaya çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2017 16:30

Bodrum Masalı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam 34. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan Bodrum Masalı'nda sürprizlerle dolu gelişmeler yer alıyor. Ateş ve Kelebek, Yıldız’ın itirazına rağmen Evren’i kurtarmak için yola çıkarken; hesaplaşmak üzere Yıldızlı Otel’e giden Gözde, bebeğiyle ilgili söylediği yalanı artık daha fazla saklayamıyor. İşte, Bodrum Masalı 34. yeni bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

Bodrum Masalı yayınlanan 34. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatacak. Kanal D ekranlarının aşk ve dram dolu sevilen dizisi Bodrum Masalı yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Evren'i kurtarmaya çalışan Kelebek ile Ateş, Faryalı'nın kapısını çalıyor. İşte, Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanı.

Ateş ve Kelebek, Yıldız’ın itirazına rağmen Evren’i kurtarmak için tehlikenin göbeğine doğru yola çıkar. Ateş, Faryalı’nın yardım etmesine razı olmaz ama Faryalı ister istemez olayın ortasındadır. Evren’in amacı götürüldüğü yerden kurtulup Bora’yı bitirme planına devam etmektir. Bora bir yandan Evren’i durdurmaya bir yandan da Maya’ya yaklaşmaya çalışır. Maya ise onunla arasına mesafe koymakta kararlıdır. Hem Maya ve Aslı, hem de Yıldız birlikte seyahat planları yapınca Faryalı yine kızı ve sevdiği kadın arasında kalır.

Haberin Devamı

Hesaplaşmak üzere Yıldızlı Otel’e giden Gözde, Su’nun ona karşı öfkesini kaldıramaz ve fenalaşır, hastaneye kaldırılır. Karnındaki bebeği çoktan düşürdüğünü gizlemesi artık imkansızdır.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Bora alıkoyduğu Evren’i herkesin hayatından uzak tutmak için büyük bir plan hazırlamıştır. Lal’in uyarılarını da dinlemeyecek kadar öfkelidir. Ateş ise babasını kurtarmak için Kelebek’ten yardım ister. Kendi başlarına tehlikeli bir maceranın içine dalarlar.

Bu arada Bora, Maya’dan gittikçe daha fazla etkilendiğini anlar. Oysa Maya, Faryalı’yı unutamamıştır ve bunu Aslı’ya da itiraf eder. Aslı bunun hep beklediği bir aileye dönüşemeyeceğini anlayınca hayal kırıklığına uğrar. Maya’nın küllenmeyen Faryalı aşkı, Yıldız’ı tedirgin etmiştir.

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!