Bodrum Masalı 31. bölüm fragmanında Su'ya büyük sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı 31. bölüm fragmanında Suya büyük sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2017 18:06

Bodrum Masalı yayınlanan 31. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Kanal D ekranlarının izleyiciler tarafından büyük bir hevesle takip edilen dizisi Bodrum Masalı yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Yeni bölümde Kelebek ile Su'ya kötü bir sürpriz olacak. Kelebek'in gizemli kız arkadaşları kim? İşte, Bodrum Masalı 31. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının herkes tarafından izleyicilere şoke eden dakikalar yaşatan dizisi Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Diziseverler tarafından sevilen dizi Bodrum Masalı yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Yıldız ile arasını düzeltmeye kararlı olan Faryalı, Yıldız’ın gönlünü almak için çabalar. İşte, Bodrum Masalı 31. bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Yıldız ile arasını düzeltmeye kararlı olan Faryalı, Yıldız’ın gönlünü almak için çabalar. Aslı ise Ateş’in yaptığı şirinliklere rağmen yelkenleri suya indirmez. Maya’nın gelişinden sonra Bora ile eskisi gibi olmadığını düşünen Lal, Ateş’i de öptükten sonra iyice dağılır, yapayalnız kalır.

Evren, Bora’nın sırrını öğrenmek için Yıldız’ı kullanır ve bu büyük sırrı öğrenmek üzeredir. Gözde sırrını gizlemekte başarılıdır, Evren ile evlilik hazırlıklarına başlamışlardır.  Ateş Aslı’ya kendini affettirmek için kara kara düşünürken Ferdi’nin verdiği yüzük alma fikri aklına yatmıştır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Ateş, kendisini Lal’le dudak dudağa gören Aslı’ya durumu açıklamak ve sevgilisinin gönlünü almak için yöntemler düşünmeye başlar. Aslı ise kalp kırıklığını üzerinden atabilmiş değildir. Ferdi’nin “yüzük ver, evlen” önerisi aklına yatar. Lal ise bu hareketi yapmasının sebebi olarak gördüğü Bora’yı suçlar. Bora da Lal ile ilişkisi konusunda tedbirler alması gerektiğine ikna olur, o tedbirler tam da Gözde ve Evren’in istediği gibidir. Evren, Bora’yı köşeye sıkıştırma konusunda çalışmaya devam etmektedir ve Bora’nın annesinin sırrına yaklaşır. Faryalı, Maya ve Yıldız arasındaki gerginlik nedeniyle kendisini köşeye sıkışmış hissetmektedir.

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!