Bodrum Masalı 26. bölüm fragmanında Aslı ve Faryalı arasında duygusal an

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı 26. bölüm fragmanında Aslı ve Faryalı arasında duygusal an
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2017 17:43

Bodrum Masalı yayınlanan 26. bölüm fragmanıyla izleyenlerine oldukça heyecan dolu dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Kanal D ekranlarının izleyenleri ekran başına kilitleyen dizisi Bodrum Masalı yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde duygusal dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Faryalı'yı, Aslı'nın kendi kızı olabileceği düşüncesi içini kemirirken, Süha gerçekleri öğrenmek için Maya'nın ablasına ulaşır. İşte, Bodrum Masalı 26. bölüm fragmanı sizlerle.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının başladığı gündne itibaren gerek konusu gerek oyuncusu kadrosuyla oldukça tutulan dizisi Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi Bodrum Masalı yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde şoke eden dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Faryalı, Aslı’nın kendi kızı olabileceğini anlamıştır. Süha, Faryalı’nın sorularına cevap olabilecek tek kişiye, Maya’nın ablası Yanna’ya ulaşır. İşte, Bodrum Masalı 26. bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Faryalı, Aslı’nın kendi kızı olabileceğini anlamıştır. Süha, Faryalı’nın sorularına cevap olabilecek tek kişiye, Maya’nın ablası Yanna’ya ulaşır. Faryalı’nın sırrı, çözülmek üzerdir. Ama asıl büyük sürpriz henüz gerçekleşmemiştir. Gözde’nin geçirdiği düşük tehlikesinden Faryalı’yı sorumlu tutan Bora, var gücü ile Faryalı’nın eski sevgilisi Maya’yı bulmaya çalışmaktadır. Amacı Faryalı ile Yıldız’ı koparmak, Faryalı’yı Bodrum’dan göndermektir.

Haberin Devamı

Aynı kadının Aslı’nın annesi olduğundan habersizdir. Aslı, annesi ve babasını ararken kendisine adım adım yaklaşan gerçeğin farkında değildir. Herkesin hayatı darmadağın olmak üzeredir. 

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Bora, Yıldız’a onun ve çocukların hayatlarını çok daha iyi şartlarda yaşamaları için bir fırsat sunar, ancak ne Yıldız ne de çocuklar Bora’ya minnet etmek niyetinde değildir.

Evren, Bora’nın geçmişte onu batıran kişi olduğunu hazmetmeye çalışmaktadır. Öfkeli ve ne yapacağını bilemez haldedir. Diğer tarafta yalnız başına kalmış olan Gözde ve bebeği tehlikededir. Kimsenin bundan haberi yoktur. Aslı ise annesinin izini sürmek için Uzay ile Kos’a gitmiştir. Bileklikleri yapan kişiyi bulurlarsa, Aslı’nın annesine ulaşabileceklerdir.

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

BAKMADAN GEÇME!